Θεματα

Στο Elia Ermou Athens Hotel για cocktail με θέα Ακρόπολη

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλα τα cocktails με έκπτωση 20%

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_mg_0339.jpg

Το rooftop του ξενοδοχείου Elia Ermou Athens Hotel έχει συγκλονιστική θέα και προσφορά στα cocktails

Το Elia Ermou Athens Hotel εμφανίστηκε στα τέλη του 2018 στην Ερμού και μαζί του έφερε το πιο ωραίο μυστικό: μια ηλιόλουστη ταράτσα, καλά κρυμμένη στον 7ο όροφο. Η θέα από εδώ πάνω είναι απλά συγκλονιστική. Όλα τα μνημεία του ιστορικού κέντρου είναι απλωμένα στα πόδια σου, ενώ η Αθήνα ξετυλίγει τη γοητεία της σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρεις πού να πρωτοστρέψεις το βλέμμα.

untitled.jpg

Σε αυτό το κινηματογραφικό σκηνικό μπορείς να πάρεις το πρωινό που πάντα ονειρευόσουν (σε περιμένουν αυγά σε όλες τις δυνατές εκδοχές, αρτοποιήματα και διάφορα σνακ). Μπορείς, όμως, να έρθεις και αργότερα για να δοκιμάσεις το μενού μιας νόστιμη μεσογειακής-ελληνικής κουζίνας ή να απολαύσεις ένα δροσερό aperitivo. Η ωραιότερη στιγμή της ημέρας, όμως, είναι κάπου εκεί κοντά στη δύση του ηλίου όταν ο αττικός ουρανός βάφεται στα μοναδικά χρώματα του δειλινού και όλα αποκτούν μια μαγική διάσταση. Τότε είναι η ώρα να διαλέξεις κάποιο από τα 9 signature cocktails του καταλόγου. Μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις αυτά τα cocktails είναι αυτός ο Αύγουστος, καθώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 19.00 το απόγευμα έως τις 00.00 το βράδυ, όλα τα cocktails προσφέρονται με έκπτωση 20%! Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του Αυγούστου, οπότε αν σου έχει λείψει ένα cocktail με φόντο την Ακρόπολη, ξέρεις πού θα το βρεις…

untitled2.jpg

Εκτός από δροσερά cocktails, μπορείς επίσης να απολαύσεις κάποιο κρασί του ελληνικού αμπελώνα (θα βρεις αρκετές ετικέτες και σε ποτήρι) από την καλά ενημερωμένη wine list, που θα συνοδέψεις με νόστιμα πλατό αλλαντικών και τυριών. Κι έτσι, με ένα δροσερό ποτό στο χέρι θα ζήσεις μια από τις ωραιότερες στιγμές του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Ερμού 15&17, 210 3250100, www.eliaermouhotel.com, Fb: @eliaermouhotel, instagram: elia_ermou_athens_hotel

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ