Θεματα

Μπούφαλος και Noah: 2 νέες αφίξεις για ένα νόστιμο καλοκαίρι

Πάμε για burger και μετά για ποτό;

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
ΤΕΥΧΟΣ 743
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπούφαλος και Noah, δύο καινούργια στέκια για το καλοκαίρι
Noah

Μπούφαλος και Noah: Οι δύο νέες αφίξεις στο κέντρο της Αθήνας για burger και cocktail

Τι θέλουμε από αυτό το καλοκαίρι; Λίγη ξεγνοιασιά. Νόστιμο φαγητό και δροσερά ποτά. Τσεκ και στα δύο: αυτή η καλοκαιρινή βόλτα ξεκινά από την πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου μόλις έφτασε το καινούργιο, πολλά υποσχόμενο μπεργκεράδικο της πόλης και καταλήγει στο Πάρκο Ελευθερίας και στο ολοκαίνουργιο Noah για cocktail, ποτά και μουσικάρες.

Μπούφαλος
Η αλήθεια είναι πως από την Κυψέλη έλειπε ένα «τίμιο» μπεργκεράδικο. Αυτό το κενό ήρθε να καλύψει ο Μπούφαλος με τα πλούσια, χορταστικά, ζουμερά burgers του. Με μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, ψωμάκι brioche και λαχταριστούς συνδυασμούς αυτά τα μπιφτεκόψωμα μάλλον θα γίνουν το νέο trend της πλατείας (Αγίου Γεωργίου).

dsc_5876.jpg

Στον κατάλογο υπάρχουν 9 προτάσεις και αν δυσκολεύεσαι στην επιλογή, προτείνουμε να ξεκινήσεις από το Big Apple (καπνιστή μοσχαρίσια μπριζόλα, sauerkraut μοτσαρέλα, ντομάτα, BBQ σος) ή το ομώνυμο «Μπούφαλος» (μπιφτέκι 220γρ., μπέικον, έμενταλ, αβοκάντο, πίκλα κόκκινου κρεμμυδιού, ντομάτα, σαλάτα, αρωματικό βούτυρο και σος Μπούφαλος), που έχει ήδη γίνει το best seller στη μία εβδομάδα που λειτουργεί ο Μπούφαλος. Για να συνοδέψεις το burger σου θα βρεις σαλάτες, διάφορα ορεκτικά (δοκίμασε τα chicken hot spots που στα αλήθεια είναι παναρισμένο κοτόπουλο σε μορφή… γλειφιτζουριού), υπερμεγέθη σάντουιτς και corn dogs που σερβίρονται μέσα σε φρεσκοψημένες βάφλες! Επτανήσου 13, Κυψέλη, 2108238082


Noah
To ολόφρεσκο Noah άνοιξε τα πανιά του μόλις τη Δευτέρα 1η Ιουνίου και φωνάζει ολόκληρο «καλοκαίρι». Βρίσκεται μέσα στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής (δηλαδή ακριβώς εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της πολύβουης Βασιλίσσης Σοφίας) και παρόλα αυτά σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στη μέση του Αιγαίου και κάνεις τις ωραιότερες διακοπές της ζωής σου. Ψάθινα φωτιστικά, έντονα χρώματα (τον σχεδιασμό ανέλαβε ο Άλεξ Πετράκης), η μυρωδιά του γιασεμιού να απλώνεται παντού, ρομαντικά φωτάκια και σήμα κατατεθέν το μεγάλο σιντριβάνι στην είσοδο με ένα χέρι-γλυπτό που σχηματίζει τη λέξη «αγάπη» στη γλώσσα της νοηματικής.

Noah για cocktail στο Πάρκο Ελευθερίας

Το Noah ανοίγει από τις 09.00 το πρωί σερβίροντας υπέροχο καφέ (taf), πλούσια πρωινά και από το μεσημέρι και μετά συνεχίζει με ένα νόστιμο κατάλογο στον οποίο πρωταγωνιστούν οι πίτσες, τα χορτοφαγικά-vegan πιάτα και λοιπές νοστιμιές. Τα ωραία δεν τελειώνουν εδώ καθώς το Noah, περισσότερο από ένα στέκι, θέλει να είναι τρόπος ζωής. Έτσι, στον κήπο του θα γίνονται μαθήματα yoga, στον κατάλογό του θα βρεις όλα τα απαραίτητα για ένα τέλειο πικ-νικ στο πάρκο ακριβώς μπροστά, ενώ από τις βλέψεις του δεν λείπουν οι θεατρικές παραστάσεις, τα μαθήματα φωτογραφίας ή οι συναυλίες. Η μουσική άλλωστε είναι η ψυχή του Noah, και σίγουρα θα σε κρατήσει κοντά της για ακόμα ένα ποτό ή ένα άκρως καλοκαιρινό cocktail από τη δυνατή του μπάρα. Πάρκο Ελευθερίας, Μέγαρο Μουσικής, 210 7233419, καθημερινά, 09.00-03.00

Noah για cocktail στο Πάρκο Ελευθερίας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ