Θεματα

Φαγητό με καλό σκοπό

Ένα family street party με τις καλύτερες food bloggers

Τζένη Σταυροπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την Κυριακή 13 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 15:00 οι μαμάδες του 4moms.gr στηρίζοντας το πρόγραμμα της Fanta και του Ερυθρού Σταυρού για τις μονογονεϊκές οικογένειες οργανώνουν στην οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά ένα family street party. Μαζί τους οι καλύτερες food bloggers.

Εκείνο το πρωί στη Κηφισιά-όπως τραγουδάει και ο Δάκης, θα είναι γεμάτο με μουσικά παιχνίδια, ρετρό παιχνίδια όπως σχοινάκι και κουτσό, κατασκευές, ζογκλέρ, ζωγραφική, θεατρικά παιχνίδια, δραστηριότητες κολάζ και ζωγραφικής. Οι ειδικοί από το AC Workshops θα κάνουν με τα παιδιά πασχαλινές κατασκευές με αυγοθήκες και κάρτες και οι μικροί φίλοι θα μπορούν να δοκιμάσουν, τα ποδήλατα ισορροπίας Strider.

Επειδή όμως « νηστικό αρκούδι δεν χορεύει» θα προσφέρεται άφθονο “food for good”.

Ευκαιρία να γνωρίσει κανείς από κοντά και σε στιγμές δράσης τις «Food for Good» τις γυναίκες πίσω από τα blogs που αγαπάμε. Οι Αθηνά Πάνου (SugarBuzz), η Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου – Μαραγκουδάκη (SaborbyConna), η Έλενα Σμπώκου (Elena’sCooking), η Εβίνα Καπιτζόγλου, η Γεωργία Παπαδιονυσίου (mamatsita), η Ελένη Βονισάκου (TheFoodieCorner), η Μαριλίτα Χατζηβασιλείου (Gourmelita), η Άρτεμις Τσίπη (Wonderfoodland) και η Εύα Μονοχάρη (FunkycookΘα μαγειρεύουν αγαπημένες συνταγές… και εμείς θα δοκιμάσουμε τις λιχουδιές τους. Χωρίς άγχος, γιατί εξάλλου είναι παγκοσμίως γνωστό... όταν το φαγητό έχει φιλανθρωπικό σκοπό οι θερμίδες δεν μετράνε!

Σημαντική σημείωση: Όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν