- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Νηστίσιμη πίτσα; Υπάρχει!
Η L’ Artigiano βάζει στο μενού της νηστίσιμες πίτσες και μακαρονάδες
Νηστίσιμες πίτσες και μακαρονάδες προτείνει η L’ Artigiano
Με όλα αυτά που γίνονται, μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά σε λίγες μέρες έχουμε… Πάσχα! Ήδη τη Δευτέρα ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα και μαζί της η νηστεία για το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού. Τέλος λοιπόν οι πίτσες και οι αχνιστές μακαρονάδες. Ή μήπως όχι;
Για όλη την περίοδο της νηστείας η L’ Artigiano εντάσσει στο μενού της νηστίσιμες πίτσες με 100% φυτικό τυρί. Μπορείς μάλιστα να δημιουργήσεις τη νηστίσιμη πίτσα της αρεσκείας σου επιλέγοντας, εκτός από το φυτικό τυρί, και τα υλικά της επιλογής σου. Αλλά μπορείς και να δοκιμάσεις τη νέα πίτσα Verde με ολόφρεσκα, ψητά κολοκυθάκια, μανιτάρια και μελιτζάνες, μία νόστιμη πρόταση για όσους νηστεύουν.
Η νόστιμη νηστεία, όμως, δεν σταματάει εδώ. Η L’ Artigiano προτείνει επίσης νηστίσιμες και χορταστικές μακαρονάδες με γαρίδες, κόκκινη σάλτσα ή μανιτάρια, φρέσκες σαλάτες (όπως η καινούργια “Natura”), φρεσκοψημένα breadsticks με σκόρδο και μπαχαρικά, αλλά και την τραγανή foccacia με ελαιόλαδο, φρέσκια ρίγανη και δροσερό dip ντομάτας.
Σημειώνεται ότι η L’ Artigiano έχει εφαρμόσει την υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, και έτσι είναι δυνατό η παράδοση της παραγγελίας να γίνει χωρίς καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.