Θεματα

Αυτό το Pop Up Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης είναι… creamy!

Το γαστρονομικό φεστιβάλ της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης τιμά την Τυρινή Περίοδο

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
baobuns.jpg

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το Pop Up Brunch που γίνεται μια φορά το μήνα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης αφιερώνει τα πιάτα του στην Τυρινή Περίοδο

Μια φορά το μήνα η (πλέον ολοζώντανη) Δημοτική Αγορά Κυψέλης διοργανώνει μια νόστιμη συνάντηση. Ένα pop up brunch γεμάτο γεύσεις, μουσικές και πολύ κέφι. Αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου (11.00-17.30) το pop up brunch επιστρέφει με φόρο τιμής στην Τυρινή Περίοδο. Η Τυρινή Περίοδος ξεκινά την τρίτη εβδομάδα του Τριωδίου και τελειώνει την Κυριακή πριν την Καθαρά Δευτέρα. Κατά τη διάρκειά της δεν επιτρέπεται η κατανάλωση κρέατος, αντίθετα όμως δοξάζονται όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως και τα αυγά, τα ψάρια και το ελαιόλαδο. Έτσι, στο brunch της Κυριακής -που χάρη στην Τυρινή ονομάζεται “Creamy Pop Up Brunch”- στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης θα βρεις πιάτα με βασικό υλικό τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

tacos.jpg

Στο γαστρονομικό φεστιβάλ συμμετέχουν οι Guerilla Chef, το El burro tacos y tequila, το Tuk Tuk Thai Street Food, το Grizzly Feeds, το Signora Athens, το Yazhou, ο The Cookie Dude, το Πλέστι Ζαχαροπλαστείο, το Icecube και το SCRY Coffee Bar. Εκτός από τα bao buns, τα burgers, τα tacos, τις βάφλες και τα πολλά γλυκά που θα ετοιμάσουν όλοι οι παραπάνω συμμετέχοντες, θα υπάρχουν και σημεία πώλησης τυροκομικών προϊόντων για μια έξτρα δόση γαλακτοκομικής απόλαυσης. Ωστόσο το αφιέρωμα στα γαλακτοκομικά προϊόντα καθόλου δεν σημαίνει ότι οι vegan επιλογές θα λείπουν. Το φεστιβάλ καλύπτει όλα τα γούστα.

83993520_2619312031685132_4264440966267535360_o_1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ