Αυτό το Pop Up Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης είναι… creamy!
Το γαστρονομικό φεστιβάλ της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης τιμά την Τυρινή Περίοδο
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το Pop Up Brunch που γίνεται μια φορά το μήνα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης αφιερώνει τα πιάτα του στην Τυρινή Περίοδο
Μια φορά το μήνα η (πλέον ολοζώντανη) Δημοτική Αγορά Κυψέλης διοργανώνει μια νόστιμη συνάντηση. Ένα pop up brunch γεμάτο γεύσεις, μουσικές και πολύ κέφι. Αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου (11.00-17.30) το pop up brunch επιστρέφει με φόρο τιμής στην Τυρινή Περίοδο. Η Τυρινή Περίοδος ξεκινά την τρίτη εβδομάδα του Τριωδίου και τελειώνει την Κυριακή πριν την Καθαρά Δευτέρα. Κατά τη διάρκειά της δεν επιτρέπεται η κατανάλωση κρέατος, αντίθετα όμως δοξάζονται όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως και τα αυγά, τα ψάρια και το ελαιόλαδο. Έτσι, στο brunch της Κυριακής -που χάρη στην Τυρινή ονομάζεται “Creamy Pop Up Brunch”- στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης θα βρεις πιάτα με βασικό υλικό τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Στο γαστρονομικό φεστιβάλ συμμετέχουν οι Guerilla Chef, το El burro tacos y tequila, το Tuk Tuk Thai Street Food, το Grizzly Feeds, το Signora Athens, το Yazhou, ο The Cookie Dude, το Πλέστι Ζαχαροπλαστείο, το Icecube και το SCRY Coffee Bar. Εκτός από τα bao buns, τα burgers, τα tacos, τις βάφλες και τα πολλά γλυκά που θα ετοιμάσουν όλοι οι παραπάνω συμμετέχοντες, θα υπάρχουν και σημεία πώλησης τυροκομικών προϊόντων για μια έξτρα δόση γαλακτοκομικής απόλαυσης. Ωστόσο το αφιέρωμα στα γαλακτοκομικά προϊόντα καθόλου δεν σημαίνει ότι οι vegan επιλογές θα λείπουν. Το φεστιβάλ καλύπτει όλα τα γούστα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.