Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Σοκολάτα & κρασί σημαίνει love for ever
Τι ετοιμάζουν το ERGON House και ο Γιώργος Ζαρζώνης για τις 14 Φεβρουαρίου
Σοκολάτα Cocoowa και κρασί: Το ERGON House και ο master chocolatier Γιώργος Ζαρζώνης γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Δεν υπάρχει πιο ερωτικός συνδυασμός από εκείνον της πλούσιας σοκολάτας με το σωστό κρασί, ο οποίος μιλάει κατ’ ευθείαν στις αισθήσεις σου και δημιουργεί μία ακαταμάχητη, ρομαντική διάθεση ανεξαρτήτως εποχής. Ένας λόγος παραπάνω, αν είναι του Αγίου Βαλεντίνου.
Φέτος στις 14 Φεβρουαρίου, το ERGON House θα γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων με το ονειρεμένο αυτό «πάντρεμα», προσφέροντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τους επισκέπτες του. Οι πιο καινοτόμες παρασκευές σοκολάτας φλερτάρουν με ανερχόμενες ελληνικές ετικέτες κρασιού και premium αποσταγμάτων και ενώνονται στον ουρανίσκο μας.
Σε συνεργασία με τον master chocolatier Γιώργο Ζαρζώνη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την Cocoowa, το προσωπικό του brand σοκολάτας που πλέον συγκαταλέγεται στα πιο καινοτόμα γαστρονομικά projects της Ελλάδας, το ERGON House προσφέρει την ευκαιρία στους γλυκατζήδες, λάτρεις της σοκολάτας να δοκιμάσουν σπάνιες ποικιλίες σε συνδυασμό με επιλεγμένα κρασιά και αποστάγματα του ελληνικού αμπελώνα. Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί. Μετά τη γευστική δοκιμή, κάθε συμμετέχοντας θα μπορέσει να παρασκευάσει το δικό του μοναδικό blend από λιωμένη σοκολάτα με spirits, μπαχαρικά και αρωματικά, φτιάχνοντας ένα μοναδικό ρόφημα.
Είτε είσαι ζευγαρωμένος είτε όχι, το απόλυτο ταίρι σου θα γίνει η σοκολάτα και αυτή θα είναι η πιο γλυκιά ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που έχεις περάσει.
Info
Εισιτήριο: €20. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 30 άτομα – θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Προπώληση εισιτηρίων στο Ergon House, Μητροπόλεως 23. Τηλ. Επικοινωνίας: 2100109090 (εσωτ. 3). Για online αγορές μπορείτε να στείλετε mail στο events@ergonfoods.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.