- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ντόρα Μπακογιάννη: Αυτή είναι η συνταγή για τους κουραμπιέδες
Τη μοιράστηκε στο Twitter και όπως ισχυρίζεται, έχει εγγυημένη επιτυχία, γιατί είναι της μητέρας της
Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τη συνταγή της μητέρας της, Μαρίκας, για τους κουραμπιέδες.
Από μάνα σε κόρη ταξιδεύει η συνταγή της Ντόρας Μπακογιάννη για τους κουραμπιέδες. Ξεκίνησε από την προγιαγιά, συνέχισε στη γιαγιά, έφτασε στη μητέρα Μαρίκα και κατέληξε στην κόρη Ντόρα.
Η ίδια, προ ημερών, κατέφτασε στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα», όπου κέρασε τους παρουσιαστές Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, αλλά και το συνεργείο τους κουραμπιέδες που είχε φτιάξει με τα χεράκια της. Μάλιστα, τότε είχε πει ότι «τους έφερα για να αποδείξω σε κάποιους που αμφισβητούν!..». Κι έπειτα από ερώτηση αποκάλυψε πως οι αμφισβητίες είναι εντός της οικογένειάς της. «Είναι μια από τις μεγάλες πίκρες της ζωής μου» είχε εξομολογηθεί.
Λίγο αργότερα, μοιράστηκε τη συνταγή στο Twitter, γράφοντας με βεβαιότητα: «Με τη συνταγή της μητέρας μου η επιτυχία είναι σίγουρη!».
Με τη συνταγή της μητέρας μου η επιτυχία είναι σίγουρη!#homemade #recipes #christmas pic.twitter.com/eVKX3QUL5K
— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) December 18, 2019
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.