Θεματα

2 γεύσεις αναψυκτικών που δεν φανταζόσουν ότι υπάρχουν

Θες να δοκιμάσεις κάτι νέο, δροσιστικό και με 0 ζάχαρη; Έχουμε λύση

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ice-tea-2250366_1280.jpg

Δύο γεύσεις αναψυκτικών με 0% ζάχαρη που έχουν αρχίσει να παίζουν πολύ στις εξόδους μας.

Θυμήσου, όταν ήσουν πιο μικρός και σε ρωτούσαν για τα αγαπημένα σου αναψυκτικά. Όλοι ξέρουμε τι απαντούσες. H Coca-Cola ήταν το πρώτο που σκεφτόσουν. Τα χρόνια όμως έχουν περάσει και το γνωρίζεις. Μάλλον δεν το γνωρίζεις απλά, αλλά το αισθάνεσαι, το γεύεσαι και το επιβεβαιώνεις κάθε φορά.

Είτε λοιπόν ψάχνεις κάτι να συνδυάσεις το ποτό που θα πιείς μετά το γραφείο, είτε κάτι απλά για να δροσιστείς, οφείλεις να είσαι ενημερωμένος για τα προϊόντα που πρωταγωνιστούν στην αγορά. Και προφανώς δεν αναφέρομαι μόνο στο Schweppes Pink Grapefruit το οποίο δοκίμασες την τελευταία χρονιά, έγινε viral και σχεδόν… αντικατέστησε τον καφέ στις κυριακάτικες εξόδους. Οι νέες γεύσεις αναψυκτικών Schweppes είναι τόσο απολαυστικές και σου υπόσχονται στιγμές γεμάτες χρώμα και χαρακτήρα!

402166.jpg
Schweppes Lemonade
(Λεμόνι με γεύση Περγαμόντο-Ιβίσκος)

Οι αγαπημένες μας γεύσεις έχουν αποκτήσει χαρακτήρα και έχουν γίνει ακόμη πιο δροσιστικές. Ταυτόχρονα οι σύγχρονες ανάγκες σχεδόν απαιτούν μηδενική ζάχαρη και η ανανεωμένη Schweppes lemonade διαθέτει και αυτό το προβάδισμα. Λεμόνι λοιπόν με επίγευση από περγαμόντο και ιβίσκο για μοναδικές γευστικές εμπειρίες.  


Schweppes Orangeade (Πορτοκάλι με γεύση Ανθος Πορτοκαλιού)
Με το μοναδικό του χαρακτήρα και χωρίς ζάχαρη, τo Schweppes Orangeade είναι ένα αναψυκτικό με πορτοκάλι και γεύση άνθος πορτοκαλιού. Το νέο δροσιστικό ανθρακούχο ποτό του Schweppes από το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στις επιλογές μας, με γεύση και άρωμα πορτοκαλιού που σε ταξιδεύουν . Από θέατρο μέχρι και μπαρ, θα το δεις εκεί έξω!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ