- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Γαλοπούλα, κουραμπιέδες και λιγωτικές βασιλόπιτες. Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο αγάπη, δώρα και χρωματιστά φωτάκια, τι νόμιζες… Χριστούγεννα είναι ζάχαρη, κιλά και κλάμα. Με τη σειρά που αναφέρθηκαν.Αυτό σκέφτηκε και το Breeder Feeder και αποφάσισε να το κάνει πιο εύκολο. Και πιο νόστιμο. Καλεί λοιπόν την Χριστίνα Κοτσιλέλου, που ως τώρα την ξέραμε από το ντιζάιν και τους Greece is for lovers, την γνωστή σχεδιαστική ομάδα, να συνθέσει και να μαγειρέψει το δικό της μενού αποτοξίνωσης από τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια. Η Χριστίνα μετά από δύο μήνες που πέρασε στο καλιφορνέζικο Matthew Kenney Academy τώρα δοκιμάζει την τύχη της και ως σεφ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη raw vegan μαγειρική.
Το Σάββατο στις 11 Ιανουαρίου, μαγειρεύει λαχανάκια Βρυξελλών με πουγκί μανιταριών και εστραγκόν, μους λεμόνι με τζίντζερ και καραμελώμενο φιστικί Αιγίνης και πολλά πολλά άλλα σε ένα μενού των 25 ευρώ για να μας αποδείξει ότι η καλή διατροφή ενίοτε είναι και νόστιμη υπόθεση.
Περδίκα 6, Μεταξουργείο,210 3317527
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.