Θεματα

Πώς να κάνεις τα Κούλουμα... delivery

Εσύ αμολάς καλούμπα, κάποιοι σου τα φέρνουν έτοιμα στο σπίτι

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
ΤΕΥΧΟΣ 693
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sarakosti-anoigma.jpg

Ψητό Ιχθύος
Μια κυκλαδίτικη ταβέρνα στην Ηλιούπολη! Με σύνθημα «νόστιμο είναι μόνο το φρέσκο» θα σας φέρουν στο σπίτι όλους τους θησαυρούς της θάλασσας και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Φημισμένα το μυδοπίλαφο, οι γαριδομακαρονάδες, το χταποδάκι οι πλούσιες σαλάτες. Ανοιχτά Καθαρή Δευτέρα 8 το πρωί με 11 το βράδυ. 2109957997, 2109920213-4

Ψαράκι στη Σχάρα
Πεντάφρεσκα προϊόντα, εξαιρετικό ψήσιμο, καλές τιμές. Ανοιχτά ανήμερα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, μπορούν να σας φέρουν στο σπίτι τα άπαντα της θάλασσας. Με ένα κλικ στη σελίδα τους (fishgrill.gr) ή στο 2109888000 ή και επιτόπου. Θεομήτορος 48, Άγιος Δημήτριος
 
Θάλασσα 
Στα 13 τους καταστήματα θα βρεις ό,τι πιο φρέσκο και πιο νόστιμο…κολυμπάει στη θάλασσα! Μπορείς να ψωνίσεις ωμά και να τα μαγειρέψεις εσύ, αλλά για την ημέρα έχουν και ειδικό μενού ώστε να τα παραλάβεις έτοιμα. Μεταξύ αυτών όστρακα, κριθαρότο με γαρίδες, χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι, γαρίδες ψητές, ταραμοσαλάτα, γίγαντες, σαλάτες κ.λπ. Ανοιχτά και Κυριακή και ανήμερα από τις 5 το πρωί μέχρι 6 το απόγευμα.

Fish Point
Ιχθυοπωλείο-delivery και μαζί εστιατόριο αλλά και deli θαλασσινών. Κι εδώ μπορείς να παραγγείλεις και να στα φέρουν στο σπίτι για να αποτυπώσεις πάνω τους τη μαγειρική σου δεινότητα, αλλά έχουν και έτοιμο σαρακοστιανό μενού που τα περιλαμβάνει όλα: χταπόδια ψητά και ξιδάτα, όστρακα, καλαμάρια, ριζότα, μακαρονάδες με καραβίδες, πολλές σαλάτες, ορεκτικά και αλοιφές. Ανοιχτά και Κυριακή και ανήμερα από τις 7 το πρωί μέχρι το βράδυ. Αρχιμήδους 8, Παγκράτι, 2107565321 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.