Θεματα

Hola Tsikna στο Dos Hermanos!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε την Τσικνοπέμπτη της ζωής σου!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Είναι ακριβώς η σωστή χρονική στιγμή να αναρωτηθείς πού θα περάσεις μια σωστή Τσικνοπέμπτη. Ήδη ονειρεύεσαι θρυλικές κρεατολιχουδιές να ψήνονται στη σχάρα, σχεδόν μυρίζεις την ασύγκριτη μυρωδιά της τσίκνας. Όχι όμως μια οποιαδήποτε τσίκνα… Αλλά; Αλλά μια Hola Tsikna!

Το Dos Hermanos, το πιο αυθεντικό μεξικάνικο εστιατόριο της πόλης γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη όπως μόνο αυτό ξέρει: με πικάντικα fajitas να σιγοψήνονται για ώρα. Με ένα Mexican steak όπως δεν το έχεις ξαναφάει. Με ζουμερά κρεατικά που ψήνονται στη σχάρα για να βγάλουν όλη τη γεύση τους. Και φυσικά, με ένα special Mix Grill Plater στη μέση για όλη την παρέα. Γιατί, αυτά συμβαίνουν όταν μια παραδοσιακή ελληνική γιορτή συναντά τη μαγεία της μεξικάνικης κουζίνας!

Η Τσικνοπέμπτη στο Dos Hermanos δεν έχει μόνο μεγάλη νοστιμιά όμως… Έχει και κουβανούς μουσικούς, άφθονη μαργαρίτα και ένα ξεσηκωτικό Live Samba Show για να σε βάλουν σε αποκριάτικο κλίμα. Το καλύτερο; Αν πάρεις μέρος στον διαγωνισμό “Hola Tsikna” μπορείς να είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει ένα πλήρες γεύμα και special of the day cocktails για 6 άτομα, για να ζήσεις την πιο απολαυστική Τσικνοπέμπτη της ζωής σου!

Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, www.doshermanos.gr, Fb: @doshermanos.gr