- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
4 εμπειρίες που αξίζει να ζήσεις στο Dine Athens
(εκτός από το να επισκεφθείς και τα 120 εστιατόρια)
Το Dine Athens, η μεγάλη γαστρονομική γιορτή της πόλης που διοργανώνει η Alpha Bank επιστρέφει στην Αθήνα για τέταρτη χρονιά και μαζί της φέρνει την πιο νόστιμη ευκαιρία του χρόνου… Από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου οι Αθηναίοι θα μπορούν να επισκεφθούν 120 κορυφαία εστιατόρια της πόλης τους (μπορείς να τα δεις όλα αναλυτικά εδώ) για να δοκιμάσουν ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30 και €60. Όχι μόνο όμως… Φέτος το πρόγραμμα του Dine Athens επιστρέφει ακόμη πιο λαχταριστό. Εκτός από το να δειπνήσεις σε όλα εκείνα τα εστιατόρια που έχεις βάλει στο μάτι λοιπόν, να και τι άλλο αξίζει να κάνεις:
1. Δοκίμασε τα πιάτα ενός σεφ που έχει τρία αστέρια Michelin
Ο Jacob Jan Boerma βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin chef αφήνει για λίγο το εστιατόριό του De Leest στο Vaassen της Ολλανδίας για να αναλάβει την κουζίνα της Σπονδής αποκλειστικά για 2 βραδιές. Στις 3 και 4 Φεβρουαρίου λίγοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν έξι πιάτα υψηλής μαγειρική ευφυΐας, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τον διάσημο σεφ, καθώς επίσης και να πάρουν μαζί τους φεύγοντας το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εδώ.
2. Παρακολούθησε μαθήματα μαγειρικής από τους καλύτερους
Ποιος δεν θα ήθελε να παρακολουθήσει μαθήματα ζαχαροπλαστικής από τον Στέλιο Παρλιάρο ή μαθήματα μαγειρικής από την Ντίνα Νικολάου; Στην ενότητα Cooking Masterclasses του www.dineathens.gr μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες και να κάνεις αμέσως την κράτησή σου.
3. Εξερεύνησε εμβληματικά πιάτα τριών διάσημων σεφ
Ο πολυβραβευμένος Λευτέρης Λαζάρου, ο πάντα ανατρεπτικός Άρης Βεζενές και ο άκρως ταλαντούχος Θοδωρής Παπανικολάου ετοιμάζουν 3 μοναδικά δείπνα με εμβληματικά πιάτα της καριέρας τους. Τρεις μοναδικές γευστικές εμπειρίες που κανένας λάτρης της γαστρονομίας δεν θα ήθελε να χάσει. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
4. Ακολούθησε τα Wine Tasting Journeys
Ο επιτυχημένος θεσμός των wine masterclasses συνεχίζεται και φέτος με δύο μοναδικές οινογνωσίες που θα πραγματοποιηθούν στο Scala Vinoteca (1 Φεβρουαρίου) και στο Yoleni’s (8 Φεβρουαρίου). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.