Θεματα

Ο απόλυτος προορισμός αυτές τις γιορτές είναι το Athenaeum InterContinental Athens

Λαχταριστά εορταστικά μενού, ζωντανή μουσική, αλλά και γιορτινά πιάτα που έρχονται κατευθείαν σπίτι σου!

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled-1.jpg

Οι πιο όμορφες ημέρες του χρόνου έχουν σχεδόν φτάσει και όλοι ανυπομονούμε να τις περάσουμε με τους αγαπημένους μας, να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Για κάποιους η απόλαυση κρύβεται σε μια βραδινή έξοδο με φίλους για ποτό, για κάποιους σε ένα οικογενειακό δείπνο στη θαλπωρή του σπιτιού και για άλλους σε ένα ρομαντικό δείπνο με ζωντανή μουσική στο εστιατόριο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Για εμάς πάντως που μας αρέσει να συνδυάζουμε όλα αυτά, κρύβεται στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens. Ο κομψός, σύγχρονος σχεδιασμός του, οι state of the art υπηρεσίες του και το εντυπωσιακό εορταστικό του πρόγραμμα το κάνουν να ξεχωρίζει στις προτιμήσεις μας.

kentrikh.jpg

Στο ζεστό και κομψό χώρο του Artlounge μπορούμε να απολαύσουμε καθημερινά, από τις 21 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου, απαλή μουσική από ένα πιάνο, ένα τσέλο κι ένα βιολί, ενώ χαιρόμαστε μια χαλαρή συζήτηση με φίλους και δοκιμάζουμε τα μοναδικά εορταστικά γλυκίσματα που προσφέρονται.

1-3large.jpg

Η Παραμονή των Χριστουγέννων θα μας βρει να φοράμε τα καλά μας και να απολαμβάνουμε το εορταστικό δείπνο πέντε πιάτων στο Artbistrot με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το μενού περιλαμβάνει βελου   τέ σούπα κάστανο και τραγανό σου με πάπια, γαρίδες και τριανταφυλάκια καπνιστού σολωμού με φύλλα σαλατικών, σορμπέ σαμπάνιας με ρόδι, φιλετάκια μινιόν σε πουρέ καρότο με σάλτσα τρούφας και γιορτινό κορμό σοκολάτας με αχλάδι και αλμυρή καραμέλα. Από το τραπέζι δε θα λείπουν φυσικά οι παραδοσιακοί κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα που λατρεύουμε όλοι!

2-1large.jpg

Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στις 25 Δεκεμβρίου στρώνεται από νωρίς το μεσημέρι (12.30 μ.μ.) στο βραβευμένο Cafezoe με την ζεστή ατμόσφαιρα και με ζωντανή μουσική που σε ταξιδεύει. Ένας πλούσιος μπουφές μας περιμένει να γευτούμε δροσερά θαλασσινά, ζεστά εδέσματα όπως ορτύκια ατζέμ πιλάφι και αρνάκι με αγκινάρες αυγολέμονο, αλλά και εορταστική γεμιστή γαλοπούλα  και μπούτι από γουρουνάκι γάλακτος. Το γεύμα ολοκληρώνεται ιδανικά με τσιζκέικ με ζαχαρωμένα λεμόνια-λάιμ και κάστανο «Mont Blanc».

3-2large.jpg

Η νύχτα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς προβλέπεται εξίσου γευστική στον πλούσιο μπουφέ του Cafezoe. Όσο εμείς απολαμβάνουμε πικάντικες γαρίδες με γλυκό τσίλι, ψητό μπούτι από μοσχαράκι γάλακτος με gravy, σφυρίδα ψητή με λαδολέμονο, αγριογούρουνο στιφάδο, πάπια μπρεζέ με σάλτσα εσπεριδοειδών και πολλές ακόμη λιχουδιές, η ζωντανή μουσική θα μας συνοδεύει σε ένα πάρτι γεμάτο κέφι -όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα ρεβεγιόν. Ο νέος χρόνος θα μας βρει σίγουρα παρέα με τα λαχταριστά γλυκά τούρτα φράουλα και κορμό κάστανο, αλλά και με πολύ κρασί και σαμπάνια για να τον καλωσορίσουμε σωστά!

2-3large.jpg

Αν ωστόσο θέλετε να υποδεχθείτε συγγενείς και φίλους στο σπίτι και να περάσετε οικογενειακά και ήσυχα τις γιορτινές αυτές ημέρες, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα τους αρέσει η μαγειρική σας. Είτε η μαγειρική δεν είναι το φόρτε σας, είτε πιέζεστε χρονικά λόγω υποχρεώσεων, δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε τη χαρά ενός εορταστικού δείπνου στο σπίτι σας. Το Athenaeum InterContinental Athens μας λύνει τα χέρια με τις «Christmas To Go» επιλογές πιάτων. Ψητή γαλοπούλα με παραδοσιακή γέμιση, μοσχαρίσιο φιλέτο Wellington με σάλτσα φουά γκρα και ψητό χοιρινό μπούτι γάλακτος με λαχανικά εποχής είναι τα τρία κυρίως πιάτα που μπορείς να επιλέξεις. Εσύ αποφασίζεις απλά ποιο θέλεις για το τραπέζι σου και για πόσα άτομα προορίζεται και τους ενημερώνεις για την παραγγελία σου λίγες ημέρες νωρίτερα στο τηλέφωνο 210 920 6000. Μπορείς να επωφεληθείς και της εξαιρετικής ζαχαροπλαστικής του ξενοδοχείου παραγγέλνοντας γλυκό κορμό κάστανο, σοκολάτα, black forest ή λευκή σοκολάτα με φράουλες.

1-2large.jpg

Ό,τι κι αν έχετε ονειρευτεί να κάνετε αυτές τις γιορτές, στο Athenaeum Intercontinental Athens θα γίνει πραγματικότητα. Η πολυτέλεια συναντά την εορταστική ατμόσφαιρα και η εξαιρετική κουζίνα την μαγευτική μουσική για ημέρες και νύχτες που θα μας μείνουν αξέχαστες. Εσείς θα γιορτάσετε αλλού;

2-2large.jpg

Info: Athenaeum InterContinental Athens, Λεωφ. Συγγρού 89-93, 2109206000, athenaeum.intercontinental.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ