Θεματα

Το 1ο Athens Curry Street Food Festival έρχεται στον Άλιμο

Ένας συνδυασμός γεύσεων από την Ανατολή δίπλα στη θάλασσα

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1ο Athens Curry Street Food Festival στον Άλιμο

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Athens Curry Street Food Festival στον χώρο του Cine Άλιμος, λίγα βήματα από τη θάλασσα. Εκεί θα γνωρίσουμε γεύσεις της ασιατικής, αφρικανικής και αραβικής κουζίνας και ζαχαροπλαστικής για όλα τα γούστα και τις διατροφικές προτιμήσεις, αφού στο μενού περιλαμβάνεται και πλήθος χορτοφαγικών επιλογών, όπως φαλάφελ και σαμόσα, ενώ σε όλα τα πιάτα θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής ως προς την οξύτητα, την γλυκύτητα και την καυστικότητα.

1ο Athens Curry Street Food Festival στον Άλιμο

Στο ίδιο πνεύμα θα υπάρχουν μπύρες –αλκοολούχες και μη− και κρασί τόσο από την Αφρική, την Αραβία και την Ασία, όσο και από την Ελλάδα. Επιπλέον, θα μπορείτε να βρείτε διάφορα milkshakes και καφέδες, καθώς και το ινδικής προέλευσης smoothie, μάνγκο λάσι.

Το Φεστιβάλ θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και η είσοδος θα είναι δωρεάν. Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακούγονται μουσικές από όλες τις τιμώμενες γαστρονομικά χώρες, ενώ στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσει το χορευτικό show που θα περιλαμβάνει Μπόλυγουντ και οριεντάλ χορούς.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το 1ο Athens Curry Street Food Festival στο facebook event page

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ