La Pasteria - Giro d’ Italia
Η La Pasteria συνεχίζει το επιτυχημένο Giro d’ Italia και μας προσκαλεί στο νέο προορισμό του μαγευτικού γευστικού ταξιδιού, τη Σικελία!
Η La Pasteria και ο καταξιωμένος chef Έκτορας Μποτρίνι χρησιμοποίησαν ολόφρεσκα επιλεγμένα υλικά και δημιούργησαν ένα μοναδικό Σικελιάνικο μενού 3 πιάτων, που μπορούμε να απολαύσουμε μόνο με 15€ και περιλαμβάνει παραδοσιακά ιταλικά πιάτα με επιλογή σε σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα σε ζυμαρικά, θαλασσινά και ένα λαχταριστό γλυκό. Το μενού συνοδεύεται με ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα Fisher κερασμένο από τη La Pasteria!
Επιπλέον, στη facebook fan page της La Pasteria θα διεξαχθεί ένας μεγάλος διαγωνισμός όπου 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα γεύμα μαγειρεμένο αποκλειστικά από τον Έκτορα Μποτρίνι, ενώ όσοι λαμβάνουν μέρος θα μπαίνουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για δωρεάν γεύματα στη La Pasteria.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.