- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Το Ather άνοιξε μέσα στο Δεκέμβριο και τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του, κυρίως γιατί στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτίριο με προνομιακή θέση. Από τις μεγάλες του τζαμαρίες μπορείς να χαζεύεις την πλατεία Μοναστηρακίου και τον Παρθενώνα, βράδυ-πρωί και ταυτόχρονα να τσιμπολογάς μερικά νόστιμα πιάτα από το μενού με τον ελληνικό χαρακτήρα που έχει επιμεληθεί ο σεφ Δημήτρης Αϊβαλιώτης.
Πριν λίγες όμως μέρες έβγαλε τον πραγματικό άσσο από το μανίκι, ανοίγοντας την πόρτα της ταράτσας του. Ανθισμένα τριαντάφυλλα, χρυσαφιές ελιές και μυρωδάτα γιασεμάκια με φόντο τα σπιτάκια της Πλάκας που ξεδιπλώνονται στα πόδια του Ιερού Λόφου. Πριν ή μετά τις ανοιξιάτικες βόλτες εδώ να έρχεσαι για πρωινό, για καφέ, για γλυκό, να βλέπεις τη θέα και να χαίρεσαι. Έτσι αρχίζουν σωστά οι μέρες παιδιά…
Αθηνάς 1 & Ερμού, Μοναστηράκι, 210 3226897, www.ather.gr, Fb: @AtherCafeBar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.