- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ida Skivenes aka Ida Frosk: νορβηγίδα σεφ που, αφού ανανέωσε την κουζίνα της σκανδιναβικής χώρας με τη φαντασία και τις δημιουργίες της, αποφάσισε στον ελεύθερο χρόνο της να διασκεδάσει. Τον περασμένο Ιούνιο έγινε instagrammer και παρατηρώντας τους χρήστες να φωτογραφίζουν το φαγητό τους πριν το χλαπακιάσουν, σκέφτηκε να κάνει το ίδιο, δίνοντας ωστόσο μια εσάνς πραγματικής τέχνης στα τοστ της. Κοινώς «ζωγραφίζει» πάνω τους έργα όλων των πολύ μεγάλων εικαστικών του παρελθόντος, χρησιμοποιώντας φρούτα, μαρμελάδες, γιαούρτια, φιστικοβούτυρο, ξηρούς καρπούς, σαλατικά και ό,τι τέλος πάντων υπάρχει στο ψυγείο και τα ράφια της. Και το ερώτημα που προκύπτει: Πώς τρως έναν Νταλί; (σου πάει η καρδιά;)
René Magritte, The Son of Man
Jackson Pollock, Convergence
Edvard Munch, The Scream
Andrew Wyeth, Christina's World
Frida Kahlo, Self Portrait Dedicated to Dr Eloesser
Claude Monet, Bridge over a Pond of Water Lilies
Edvard Munch, Girls on the Jetty
Pablo Picasso, Marie-Thérèse Leaning on One Elbow
Vincent Van Gogh, Sunflowers
Salvador Dalí, The Persistence of Memory
Johannes Vermeer, Girl with a Pearl Earring
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.