- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μια έκθεση με όλους τους νέους τρόπους διατροφής
Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για την υγιεινή διατροφή, η έκθεση ΑνΘΕΛΩ σε περιμένει την Κυριακή 25/2
Η υγιεινή διατροφή κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Δεν είναι πια ούτε τάση, ούτε μόδα. Περισσότερο, θα έλεγε κανείς πως είναι ένας τρόπος ζωής που ξαναθυμηθήκαμε, μια ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου. Υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει απαραίτητα να είσαι χορτοφάγος ή vegan. Υγιεινή διατροφή σημαίνει να διαλέγεις το κάθε πράγμα στον καιρό του (εποχικότητα), να γυμνάζεσαι, να ακούς το σώμα σου και τελικά να «χρησιμοποιείς» το φαγητό σου για να νιώθεις (και να είσαι) καλύτερα.
Τελικά όμως τι είναι αυτό που μας κάνει καλό; Σε αυτό το κομμάτι σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε. Αλλά μια καλή εισαγωγή γίνεται αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην 2η έκθεση ΑνΘΕΛΩ, που διοργανώνεται από την ομάδα Άρωγμον. Αν θέλετε να μάθετε για τους νέους τρόπους διατροφής λοιπόν, δεν έχετε παρά να κατευθυνθείτε από τις 11.00 έως τις 21.00 το ξενοδοχείο Divani Caravel.
Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πολλές ομιλίες γύρω από την υγεία του σώματος, του νου και του πνεύματος, να δοκιμάσετε πολλά vegan, vegetarian, gluten free, Low G και βιολογικά προϊόντα, να γνωρίσετε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον χώρο και φυσικά να μάθετε όλες τις νέες προτάσεις για μια καλύτερη διατροφή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.
Divani Caravel Hotel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Παγκράτι, 210 7207000, Είσοδος έκθεσης: €2
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.