- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Sushi και sake ταιριάζουν στον Άγιο Βαλεντίνο
Στο Iki Sushi μπορείς να της χαρίσεις ένα ονειρεμένο δείπνο μόνο με €22
Εκείνη αγαπάει το sushi. Εσύ αγαπάς εκείνη. Φυσικά και θες να την πας σε ένα ωραίο εστιατόριο για του Αγίου Βαλεντίνου και να της πεις πόσο τη λατρεύεις, ενώ την ταΐζεις ρολάκια σολομού στο στόμα. Αλλά μετά το ξανασκέφτεσαι, γιατί το sushi δεν το λες και «οικονομική επιλογή». Σωστά; Λάθος! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πού θα φας μερικά από τα καλύτερα ρολάκια της πόλης, σε ένα ειδικό σχεδιασμένο μενού* για του Αγίου Βαλεντίνου που κοστίζει μόλις €22/άτομο!
Στο (πάντα ωραίο) Iki Sushi, λοιπόν, θα αρχίσετε με Harumaki rolls και Crab &Cheese bites, θα συνεχίσετε με την τρομερή σαλάτα shrimp& crab salad και Valentines sushi rolls (20 τεμάχια), θα διαλέξετε ανάμεσα σε ρύζι με κοτόπουλο Teriyaki ή σε noodles με chicken Yaki Soba για κυρίως, θα γλυκαθείτε με την Πάβλοβα φράουλας που έρχεται στο τέλος. Α! Και μην ξεχάσεις να τσουγκρίσετε στην αγάπη σας με ένα passion fruit sake! Άντε και του χρόνου…
Λ. Κηφισίας 176, Ν. Ψυχικό, 210 6771165
*Η προσφορά του μενού διατίθεται μόνο για κρατήσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.