- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Πού θα πιεις τέλειες Μαργαρίτες με €2
Τα TGI Fridays γίνονται 20 χρονών και το γιορτάζουν με νόστιμες εκπλήξεις και ακόμα περισσότερες μαργαρίτες
Το πιστεύεις ότι πέρασαν κιόλας 20 χρόνια από τότε που η εβδομάδα γέμισε Παρασκευές; Μοιάζει απίστευτο, αλλά έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια από τότε που φάγαμε για πρώτη φορά τα signature burgers των TGI Fridays και πρωτοήπιαμε αυτές τις θρυλικές μαργαρίτες.
Ήταν 8 Δεκεμβρίου το 1997 όταν το πρώτο TGI Fridays άνοιξε τις πόρτες του στην πλατεία Κεφαλαρίου (Κολοκοτρώνη 35) και άρχισε να μοιράζει χαμόγελα. Για να γιορτάσει όμως τα 20α του γενέθλια, επέλεξε το πιο ξεχωριστό χαμόγελο απ’ όλα: το Χαμόγελο του Παιδιού. Στις 7 Δεκεμβρίου, στις 20.30 ακριβώς, το μεγάλο party επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε πρώτη φορά. Στα TGI Fridays στο Κεφαλάρι το party έχει…καλούς σκοπούς και επιλέγει για οικοδεσπότη τον τρομερό stand up comedian Κώστα Μαλιάτση!
Η είσοδος στο stand-up comedy πάρτι είναι €10 με ποτό και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του παιδιού. Μάλιστα μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας στο 1ο επίπεδο του The Mall Athens, από το περίπτερο που λειτουργεί το Χαμόγελο του Παιδιού.
Το καλύτερο (προφανώς και) σας το κράτησα για το τέλος. Στις 7 Δεκεμβρίου εκτός από το κεφάτο πάρτι που θα γίνει στο Κεφαλάρι, θα υπάρχει και μία ακόμη έκπληξη. Σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays της πόλης, οι Μαργαρίτες που αγαπήσαμε από τις 18.00 και μετά θα κοστίζουν μόλις €2! Χρόνια πολλά TGI Fridays!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.