- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Καινούρια γραμματόσημα κυκλοφόρησαν στο Βέλγιο, την πρωτεύουσα της σοκολάτας, ειδικά για την Μεγάλη Εβδομάδα των καθολικών με άρωμα και γεύση... μαύρης σοκολάτας. Τα λαχταριστά γραμματόσημα περιέχουν στην κόλλα αιθέρια έλαια βουτύρου κακάο που φέρνουν στον ουρανίσκο την γνώριμη και αγαπημένη γεύση.
Ωστόσο το εγχείρημα δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο, αν και γραμματόσημα με άρωμα σοκολάτας είχαν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν στο Βέλγιο, η αίσθηση της γεύσης δυσκόλεψε τους δημιουργούς τους. Σε ανακοίνωση του ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν είχε αναφερθεί: «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να βρεθεί η γεύση και το άρωμα για τη μαύρη σοκολάτα. Για το λόγο αυτό έπρεπε να συνεργαστούν ειδικοί από το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Ελβετία»
Ακόμη απεικονίζουν σοκολάτα σε διάφορες μορφές στο μπροστινό τους μέρος για να δελεάσουν ακόμη περισσότερο τον αποστολέα.
Η Βελγίδα φιλοτελιστής Μαρί Κλαίρ Βέστιχελ δήλωσε πως μπορεί η γεύση της σοκολάτας στα γραμματόσημα να μην είναι πολύ ικανοποιητική αλλά μυρίζουν πολύ ωραία. Μια σειρά των 6 κοστίζει 6,2 € αλλά προσοχή γιατί μάλλον θα αφήσει τους επίδοξους αποστολείς με την γλύκα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.