- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
School, ένα νέο pizza-bar στην πόλη μας συστήνεται
«Μαθήματα» πίτσας στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης
School Pizza Bar: ιταλική κουζίνας στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης
Τι είναι το School και ποιοι είναι οι καθηγητές του;
Είναι ένα pizza-bar σχεδιασμένο πραγματικά σαν σχολείο, με θρανία, σχολικές καρέκλες, τραπέζια-βιβλία και ξύστρες-καθιστικά. Οι καθηγητές του είναι μια ομάδα ανθρώπων που νοσταλγούν τις παλιές καλές και αθώες εποχές.
Τι θα διδάσκετε;
Ωραίες καθαρές ιταλικές γεύσεις. Απλή casual ιταλική πίτσα με λεπτή ζύμη, τραγανή με φρέσκα υλικά. Το μενού πλαισιώνεται με μακαρονάδες και σαλάτες στην ίδια απλή λογική.
Τρεις εκπλήξεις που μπορούμε να βρούμε στο School;
α) Τη λευκή πίτσα η οποία δεν περιέχει σάλτσα ντομάτας εξού και το όνομα λευκή και είναι με μοτσαρέλα, παρμεζάνα brezaola, ρόκα και λάδι τρούφας.
β) Τον εσπρέσο MOKKA, φτιαγμένο από 100% ποικιλία Arabica, που από πολλούς θεωρείται η καλύτερη στον κόσμο. Θα τον σερβιριστείς από νωρίς το πρωί.
γ) Το bar με την πλούσια επιλογή ποτών και κρασιών, υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών των guest djs που φιλοξενεί.
Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8, 210 3251.444,
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.