- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Fly me. Έχεις πιει καφέ ανάμεσα στα σύννεφα;
Πίνεις το παγωμένο καφεδάκι σου (το οποίο μπορεί να είναι και cocktail, εμείς δεν κρίνουμε κανέναν) και κοιτάς το απέραντο μπλε από κάτω σου, χωρίς να μπορείς να ξεχωρίσεις ακριβώς που τελειώνει η θάλασσα και που αρχίζει ο ουρανός. Ξαφνικά νιώθεις ένα χάδι στην πλάτη. Γυρνάς και βλέπεις ένα παιχνιδιάρικο σύννεφο να περνάει ξυστά από δίπλα σου.
Αυτό συμβαίνει στο Fly me, που ονομάστηκε έτσι γιατί σου δίνει την αίσθηση ότι στα αλήθεια πετάς. Σκαρφαλωμένο στην πλαγιά του βουνού πάνω από τη διάσημη παραλία Κάθισμα, σε υψόμετρο 600μ. περιτριγυρίζεται στην κυριολεξία από σύννεφα και έχει στα πόδια του όλο το Ιόνιο.
Ανοίγει από τις 10π.μ. για καφέ και υπέροχα, πληθωρικά πρωινά με τοπικά προϊόντα (θα ανακαλύψεις ομελέτες, αλμυρά pancakes, scrambled eggs, γιαούρτι με μαρμελάδα και πολλά ακόμα). Μεγάλο ατού είναι και τα χειροποίητα γλυκά (όπως γαλακτομπούρεκο, μπακλαβάς, τιραμισού, banoffee, τάρτες κ.α.), που παρασκευάζονται καθημερινά εδώ και σε στέλνουν στον παράδεισο.
Από το απόγευμα μέχρι αργά τη νύχτα όμως θα βιώσεις την πραγματική μαγεία. Πιες το ποτό ή το cocktail σου (στον κατάλογο θα βρεις πάνω από 15 προτάσεις) στο χείλος του γκρεμού, απόλαυσε το φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα και ξέχασε τα όλα. Τώρα είσαι στην κορυφή του κόσμου.
Εξάνθεια, 2645099231, www.flymelefkada.gr, Fb: FLY ME – Sun & Stars bar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.