Πάρτι στην πιο urban καντίνα της πόλης
Οι Guerilla Chef στο πρώτο τους pop up event με πληθωρικό street food και μεξικάνικα cocktails
Τον Fahd τον γνώρισα πριν τρία χρόνια. Τότε είχε μόλις ξεκινήσει τους Tip the Chef, μια ομάδα μαγείρων τους οποίους μπορούσες να καλέσεις σπίτι σου, να σου μαγειρέψουν και αντί για στάνταρ αμοιβή να τους δώσεις το φιλοδώρημα που έκρινες ότι αξίζουν. Η ιδέα αυτή έκανε τον κύκλο της και τελείωσε πριν λίγες μόνο μέρες. Οι Tip the Chef δεν υπάρχουν πια. Στη θέση τους, μέσα στο μυαλό του Fahd, φύτρωσε μια άλλη πολλά υποσχόμενη ιδέα.
Οι Guerilla Chef, αυτή τη φορά θα κάνουν οι ίδιοι το κάλεσμα. Pop up δείπνα υπό τη μορφή πάρτι σε εκκεντρικούς, παράξενους χώρους, που -όπως μου λέει ο Fahd-μπορεί να είναι από ένα εστιατόριο μέχρι μια ταράτσα. Εκεί θα καλούν τον κόσμο να δοκιμάσει τις δημιουργίες τους. Το πρώτο παρτάκι ξεκινάει από σήμερα, Πέμπτη 16 Μαρτίου και θα διαρκέσει 3 μέρες! Μέχρι και το Σάββατο λοιπόν, από τις 20.00 και μετά η καντίνα του 48 Urban Garden πέφτει στα χέρια των Guerilla Chef και αναστενάζει! Το πρώτο τους pop up event είναι επηρεασμένο από την κιτς κουλτούρα της μεξικάνικης πάλης, Lucha Libre, έχει πληθωρικό street food χαρακτήρα και –φυσικά- μεξικάνικα cocktails!
Αρματολών και Κλεφτών 48, Νεάπολη, 213 0281866
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.