Θεματα

7 βότανα για να γίνεις αυτός που όλες ονειρεύονται

Τα ελιξίρια του έρωτα πωλούνται δίπλα σου

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 601
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
339726-706788.jpg
Η φυλή των Tupi στον Αμαζόνιο έχει εδώ και αιώνες ανακαλύψει τη μαγική σκόνη Catuaba

Εντάξει... ξέρεις για τα στρείδια, άντε και για τις καυτερές πιπεριές. Γνωρίζεις όμως πως υπάρχουν βοτάνια που μπορούν μέσα στο φαγητό ή το ρόφημα να σε μετατρέψουν σε πρωταθλητή του έρωτα; Για πάρε μια ιδέα.

Horny Goat

Η... ερεθισμένη κατσίκα είναι σκόνη που παράγεται από τα φύλλα ενός δέντρου στην Κίνα. Οι χωρικοί παρατήρησαν πως όποτε τρώγανε αυτά τα φύλλα οι κατσίκες είχαν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα. Δεν άργησαν να το δοκιμάσουν με αποτέλεσμα να αποκτήσουν κι αυτοί αξιοσημείωτες επιδόσεις. 

Horny Goat

Mucuna Pruriens

Συστήνεται για την «πλήξη της κρεβατοκάμαρας». Μαύρο φασόλι από την Ινδία, περιέχει την L ντοπαμίνη, ουσία που διεγείρει την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης και αυξάνει τη libido. 

Catuaba

Οι άντρες της φυλής των Tupi στον Αμαζόνιο εδώ και αιώνες γνωρίζουν πως η σκόνη αυτού του φυτού που ευδοκιμεί στα μέρη τους προκαλεί δυνατούς οργασμούς και το κυριότερο, φίλοι μου, προκαλεί ε-πι-μήκυ-νση του πέους. Γεγονός που σύσσωμες οι γυναίκες της φυλής επιβεβαιώνουν.

Ashwagandha

Ινδικό βοτάνι, επηρεάζει τους νευροδιαβιβαστές, προκαλεί αύξηση της επιθυμίας, ενώ μεγαλώνει και την παραγωγή σπέρματος και αυξάνει τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Suma root

Ρίζα από τη Βραζιλία που ανεβάζει την ερωτική διάθεση, προσφέρει ενέργεια και διάρκεια στο σεξ. Ενδεικτικές μελέτες μιλάνε και για αύξηση της γονιμότητας.

Maca gelatinized

Ρίζα του Περού, με αντικαταθλιπτικές ιδιότητες, βοηθάει στους πόνους περιόδου, αυξάνει τη γυναικεία libido.

Maca gelatinized

Τριβόλι

Το ελληνικό (και όλης της Μεσογείου). Γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι οι «κολλιτσίδες» που υπάρχουν παντού στα χωράφια και σήμερα οι άσχετοι τις προσπερνάμε αδιάφορα. Όμως καθαρίζει τα νεφρά, αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης άρα και της libido, το παίρνουν οι αθλητές και όσοι θέλουν να έχουν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.

Για να ξέρετε, κάποια από αυτά χρησιμοποιούνται στην παρασκευή του γνωστού μας Viagra αλλά το ακόμη καλύτερο, όπως μας λέει ο Παναγιώτης Ροσόλυμος, ιδιοκτήτης του βιολογικού ντελικατέσεν Groceristas, είναι πως μπορείς να φτιάξεις με συνδυασμό των παραπάνω το δικό σου tailor made ερωτικό φίλτρο. Συμβουλευτείτε τον και δεν θα χάσετε, έχει πολλούς πελάτες που ανανεώνουν με τη βοήθειά του πολύ συχνά τις προμήθειές τους. Κι αυτό, κάτι λέει… Ευφρονίου 31-33 (πίσω από το Caravel), 2130326323

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ