- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Νουρλόγλου ελεύθερος. Έκλεισε το Abovo
Το άστρο του Abovo έλαμψε από την πρώτη στιγμή που άνοιξε στο Κεφαλάρι. Τόσο που κάποια στιγμή οι επιχειρηματίες αποφάσισαν να το κατεβάσουν στην πιο κεντρική και «δύσκολη» σκηνή του Κολωνακίου, πάνω στην Τσακάλωφ. Στην σχεδόν πεντάχρονη λειτουργία του ο νεαρός (τότε) σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου το οδήγησε σε πολλές διακρίσεις και βραβεία ενώ ο ίδιος σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σεφ.
Δυστυχώς όμως οι ψίθυροι που πλανιόντουσαν για καιρό στις συζητήσεις και τα πηγαδάκια όσων ασχολούνται με τα δρώμενα της αθηναϊκής εστίασης επιβεβαιώθηκαν και το κλείσιμο του εστιατορίου είναι πια γεγονός. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου, ένας πραγματικά εξαιρετικός σεφ, έχει ήδη συνεργασία με τη Φάρμα Μπράλου σαν σύμβουλος μέσα στο καινούργιο πολυκατάστημα ελληνικής γαστρονομίας Yoleni’s στη Σόλωνος, όμως γνωρίζοντας το πάθος του για τα πραγματικά…πεδία των μαχών μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και άλλα νέα του στο προσεχές διάστημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.