- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δημήτρης Κατριβέσης στα Νότια
Πριν λίγες μόνο μέρες μαθαίναμε πως ο Δημήτρης Κατριβέσης διέκοψε τη συνεργασία του με τα εστιατόρια Kiku. Είναι προφανές πως ένας μάγειρας του δικού του (αναγνωρισμένου) ταλέντου δεν θα έμενε για καιρό εκτός των…κουζινών.
Σήμερα ανακοινώθηκε η νέα του συνεργασία και είναι το Soleto, το πασίγνωστο meeting point των νοτίων προαστίων που φημίζεται για την ιταλική αλλά και την ασιατική κουζίνα που θα στεγάσει το εκρηκτικό ταλέντο του.
Με θητεία δίπλα σ’ ένα από τα μυθικά ονόματα της σύγχρονης γαστρονομίας, τον Ferran Andria, κατέχοντας ο ίδιος τον τίτλο του «αλχημιστή» αλλά και του πρέσβη της περουβιάνικης Nikkei κουζίνας που φέτος κάνει θραύση σ’ όλον τον κόσμο αλλά και στην Αθήνα, θα αναλάβει το ασιατικό κομμάτι της κουζίνας του Soleto οπότε μαζί με την ανανέωση και του χώρου στο Asian Room αναμένουμε ωραίες αλλαγές. Καλορίζικος!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Οπωσδήποτε να πάρετε τη φημισμένη χειροποίητη κοτόπιτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.