- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πήγαμε προχτές και δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι, το ολοκαίνουργιο εστιατόριο του σταδίου Γ. Καραϊσκάκη… σκοράρει δυνατά! Το Vammos (από το γνωστό Nammos στη Μύκονο) είναι πανέμορφο και σίγουρα είναι το μοναδικό εστιατόριο της Ελλάδας που μπορείς να δειπνήσεις με ένα γήπεδο –και μάλιστα του Ολυμπιακού– να απλώνεται φαντασμαγορικά μπροστά σου.
Το ντιζάιν του είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό με το κύμα της θάλασσας να απεικονίζεται στην «κινούμενη» οπτικά οροφή, με ένα τεράστιο μπαρ σαν art installation φτιαγμένο από 300 μαγειρικά σκεύη, με καρέκλες και τραπέζια από τους πιο γνωστούς διεθνείς οίκους. Μια ακόμη ευχάριστη στιγμή είναι η εξαιρετική του κουζίνα, με τις ίδιες γεύσεις που έκαναν και το Nammos να θεωρείται από τα καλύτερα resto της Μυκόνου. Μεσογειακά πιάτα και καταπληκτικό σούσι (γαύρο, ρωτήσαμε, δεν έχουν) που μπορεί κάποιος να γευτεί.
Info: Πέμπτη - Σάββατο 20.00-1.00, Κυριακή 13.00-22.00 και με τιμές που επίσης σκοράρουν... δηλαδή 50-55 ευρώ το άτομο. Vammos, Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, Νέο Φάληρο, 210 4839.350, 694 3005002
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.