Το λένε Nolan και ανοίγει σε λίγες μέρες
Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Βουλής και αυτή τη στιγμή οι εργασίες είναι πυρετώδεις ώστε να ανοίξει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο λόγος για το νέο στέκι που θα στεγάσει την ομάδα του Πbox …κατά το ήμισυ βέβαια, μια και ο Χριστόφορος Πέσκιας μετά το επιτυχημένο εστιατόριο της Κηφισιάς βρίσκεται σήμερα επικεφαλής στην κουζίνα του Balthazar.
Το όνομα το παίρνει από τον αγαπημένο σκηνοθέτη του ιδιοκτήτη του Κώστα Πισσιώτη, στην κουζίνα θα βρίσκεται ο Σωτήρης Κοντιζάς, sous chef στο Πbox, νεαρός πλην εξαιρετικά ταλαντούχος, μισός Έλληνας και μισός Γιαπωνέζος. Ο χώρος, που φτιάχνεται από το γραφείο UCS υπό την καθοδήγηση του αρχιτέκτονα Μάνου Μπαμπούνη, είναι μια σύγχρονη εκδοχή του αστικού περιβάλλοντος της Αθήνας όπως αυτό αναπτύχθηκε στις δεκαετίες ’60 και ’70 και έχει σαν κυρίαρχα υλικά το μωσαϊκό, το μάρμαρο, το ξύλο και το μέταλλο.
The Team /Κώστας Πισσιώτης & Σωτήρης Κοντιζάς
Πέρα από την ατμόσφαιρα η οποία επιδιώκει να είναι χαλαρή, μοντέρνα και μαζί «οικεία», στο καινούργιο εστιατόριο οι γεύσεις θα έχουν φυσικά τον πρώτο λόγο. Πιάτα που δεν ορίζονται από τη «γεωγραφία», πατούν στα εξαιρετικά προϊόντα της Ελλάδας και συνδυάζουν γεύσεις, σκέψεις και έμπνευση από τα ταξίδια της ομάδας του Nolan σε όλον τον κόσμο. Με επιρροές από παντού, από το street food του Πεκίνου ή του Βιετνάμ μέχρι ένα ελληνικό παραδοσιακό φαγητό που έχει υποστεί το δημιουργικό άγγιγμα του σεφ. Περισσότερα μόλις το γευτούμε, γύρω στις 10-15 Δεκεμβρίου το opening. Βουλής 31-33
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αγαπημένο γαστρονομικό event της πόλης επιστρέφει 27 Μαΐου με 16 Ιουνίου 2024
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Σταθερή στάση σε όλες μας τις βόλτες προς τα βόρεια
Το Σαββατοκύριακο θέλει βουνά από pancakes και ακόμη περισσότερα αυγά
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Ο πιο εκκεντρικός φούρνος της ελληνικής επικράτειας είναι μια σύνοψη από πολλές διαφορετικές ιστορίες σε αιρετική γραφή. Αν δεν ήταν φούρνος, θα ήταν ο Οδυσσέας του Τζέιμς Τζόις στη διάλεκτο των ζυμαριών
Πίσω από κάθε μεγάλο σεφ κρύβεται μια τρομερή μαμά!
Από σπιτικό φαγητό μέχρι θεϊκά burgers και αυθεντικό βιετναμέζικο
Το πιο out of the box στέκι στην Αργυρούπολη
Εδώ και τρεις δεκαετίες την βρίσκεις στην περιβόητη καντίνα της στην Αστόρια να φτιάχνει σουβλάκια και πίτα με γύρο
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μενού - ωδή στα όσπρια και τα δημητριακά σε ένα εντυπωσιακό set μέσα στη φύση
Το trend του TikTok που δεν λέει να κοπάσει
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έδεσμα-μετάβαση από την αποχή στην κραιπάλη και από τον Θάνατο στη Ζωή
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Οπωσδήποτε την Πιτονοστιμιά, με αλάδωτη πίτα και πικάντικο κοτόπουλο ή μπριζολάκι
Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την αυθεντική σαρλότ, την πεντανόστιμη και ιδιαίτερη γαλλική τούρτα
Από ιταλική Colompa μέχρι τσουρέκι με αυγό… Murano
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.