- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Γεύση από... coco-mat
Ελευθερία και άνεση είναι το σύνθημα που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του πρώτου Coco-mat Nafsika Hotel στην Κηφισιά, και έπεται συνέχεια...
Ελευθερία και άνεση είναι το σύνθημα που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του πρώτου Coco-mat Nafsika Hotel στην Κηφισιά, και έπεται συνέχεια... Ένα luxury boutique hotel, που έχει στόχο ο επισκέπτης να νιώθει σαν φιλοξενούμενος στο σπίτι αγαπημένων φίλων. Τα δωμάτια φυσικά προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ύπνου, η αυλή είναι γεμάτη από ελληνικά μυριστικά, στο roof φτιάχτηκε ένας μικρός παράδεισος με θέα Πάρνηθα και Πεντέλη. To μενού, που επιμελείται ο γνωστός σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος (αλλά μπορούν και οι ίδιοι οι πελάτες, αν θέλουν, να μαγειρέψουν), περιλαμβάνει γαστρονομικούς θησαυρούς από όλη την Ελλάδα, αλλά και λαχανικά από το… μποστάνι που διατηρεί η Coco-mat στην περιοχή των κεντρικών της γραφείων (Κηφισιά). Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από το μεσημέρι με ελαφριά γεύματα-σάντουιτς, το βράδυ με καλή ελληνική σύγχρονη κουζίνα και είναι open για όλους, πελάτες του ξενοδοχείου και μη. Πέλλης 6, Κηφισιά, 210 8018.027, www.nafsika.gr
Taste of Greece
Έξω, γευστικά τουλάχιστον, πάμε καλά, όπως έδειξε και η ελληνική γαστρονομική βραδιά που διοργάνωσε στις 21/9, με περισσότερους από 30 καλεσμένους, το νέο εστιατόριο του διάσημου σεφ Jamie Oliver στο Notting Hill του Λονδίνου. Οι καλεσμένοι δοκίμασαν παραδοσιακά πιάτα με αυθεντικά προϊόντα της ΕΡΓΟΝ, όπως φάβα Φενεού με τον διάσημο τόνο Αλοννήσου και κατσικάκι με χυλοπίτες από τους Σοφάδες Καρδίτσας, συνοδεύοντάς τα με κρασιά TSANTALI. Και κάτι μας λέει ότι, όσοι δοκίμασαν, θα αναζητήσουν ξανά αυτές τις γεύσεις.
Γιορτή κάστανου και τσίπουρου
Στις 20/10, στην Άνω Χώρα της ορεινής Ναυπακτίας, με το ξενοδοχείο Crystal Mountain Resort (210 5231.083) να διοργανώνει εξόρμηση στο ιδιόκτητο καστανόδασος 25 στρεμμάτων, για να ζήσεις από κοντά τη διαδικασία
συλλογής.
KFC
Τη συνεργασία τους με την εταιρεία «Αγγελάκης», από την οποία προμηθεύονται φρέσκο ελληνικό κοτόπουλο από την Εύβοια ως πρώτη ύλη για κάθε γεύμα κοτόπουλου, ανακοίνωσαν
τα KFC.
TGI Friday’s διαγωνισμός
Τράβηξε μια περίεργη ή χιουμοριστική φωτογραφία με θέμα «I love animals» και ανέβασέ τη, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου στη fan page των TGI Friday’s®, διεκδικώντας μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Samsung, ένα Sony Walkman MP4, ένα Sony Walkman (4 GB) ή ένα από τα 30 γευστικά δώρα TGI Friday’s® και βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ο διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με την Animal Action.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.