Θεματα

Σπετσοφάι

O chef Ντίνος Φωτεινάκης δημιουργεί αυθεντικά ελληνικά πιάτα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφού κόψουµε τα λουκάνικα σε κοµµάτια των 5 cm, τα βάζουµε σε µια κατσαρόλα και τα σοτάρουµε για 2-3΄ περίπου.

Έπειτα προσθέτουµε τα λαχανικά κοµµένα σε χοντρές φέτες (προσοχή να µη σοταριστούν τα λαχανικά γιατί θα χάσουν το χρώµα τους και την παρουσία τους) και προσθέτουµε την ντοµάτα.

Το αφήνουµε να βράσει για  5΄-10΄ περίπου µέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουµε…