Θεματα

Αν η A.V. ήταν πιάτο: Μιχάλης Ντουνέτας

Κόντρα μόσχου

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 392
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22234-49712.jpg

Κόντρα μόσχου με σιγανομαγειρεμένα και ωμά λαχανικά, φλοίδες σκόρδου και ελαφριά σάλτσα ταμάρινθου.

«Tην εφημερίδα την παρακολουθώ χρόνια και της στέλνω ένα πιάτο αφιερωμένο με όλη μου την αγάπη. Είναι μοντέρνο, όπως κι αυτή, πολύχρωμο και προχωρημένο, όπως και η A.V., που έχει διαφορετικές απόψεις και χρώματα. Κλασικά μοντέρνο, για όλες τις εποχές, με άποψη και χαρακτήρα, που συνδυάζει πολλά φαινομενικά ετερόκλητα υλικά σε ένα αρμονικό σύνολο».

n

Σεφ και καθηγητής στη σχολή Le Monde

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.