Θεματα

«Γεύσεις Ελλάδας» με θέα Λυκαβηττό

Σούπερ καλοκαιρινό αφιέρωμα στο Olive Garden του Titania

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133567-304202.jpg

Οι ταράτσες της πόλης, τώρα το καλοκαίρι, έχουν ένα παραπάνω συν… εκεί ψηλά φυσάει. Έχει αεράκι, μποφόρια, δροσιά- ψύξη-δροσιά, πώς το λένε; Βέβαια, δεν είναι μόνο η θερμοκρασία που θα σε φτάσει μέχρι εκεί πάνω. Είναι και αυτή η άτιμη, η θέα, η ξελογιάστρα.

Έντεκα ορόφους πάνω από το ατέλειωτο «βζουμ-βζουμ» της Πανεπιστημίου, βρίσκεται, μέσα στο ξενοδοχείο Titania, το εστιατόριο Olive Garden που αποδίδει φόρο τιμής στη θεά Αθηνά, χαρίζοντάς της την ατμοσφαιρική θέα της φωτισμένης πόλης και μερικά κλαδιά ελιάς…

image

Εδώ, τα εξαιρετικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, προϊόντα ΠΟΠ (προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης) και ΠΓΕ (προστατευμένης γεωγραφικής ένδειξης) φτιάχνουν ένα μενού, όλο νοστιμιά και αρώματα.

Στο αφιέρωμα «Γεύσεις Ελλάδας» που στήνει το εστιατόριο πρωταγωνιστούν πιάτα όπως «χταπόδι ξιδάτο με αυγοτάραχο Μεσολογγίου και γαύρο μαρινάτο με βιολογική φάβα από λαθούρι», «γεμιστό πόρτο μπέλο με καπνιστό ψαρονέφρι, ντοματίνια, μανούρι και φρέσκο θυμάρι», «λαυράκι σχάρας με φασολάκια σοτέ, σαλάτα με βιολογικό πλιγούρι Ζέας, αρωματικά και σάλτσα λαδολέμονο», «κατσικάκι γάλακτος Σερρών με μαραθοτύρι Άνδρου, λιαστή ντομάτα, θρούμπι και καπνιστή ζεστή μελιτζανοσαλάτα», «αιγαιοπελαγίτικη μακαρονάδα με γαρίδες, κολοκυθάκι, ντοματίνια Μεσσηνίας, ούζο και πλατύφυλλο βασιλικό» και άλλα τόσα νόστιμα.

image

image

Όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις μέχρι τις 02.00 το βράδυ, από €18/ άτομο. Κι αν πάλι λαχταράς καφέ, γλυκό ή ένα δροσερό cocktail, εδώ να έρθεις πάλι, να βλέπεις την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και όλη την πόλη να σου γνέφει με δροσερό χαμόγελο.

image

Πανεπιστημίου 52, 210 3326260, Σημείωση: όσοι επιλέξουν να δειπνήσουν στο Olive Garden, το parking διατίθενται δωρεάν (είσοδος από την οδό Φειδίου).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ