Φραουλογλυκά σε ταράτσα με θέα
Τις επόμενες 20 μέρες μη με ενοχλείτε. Έχουν σπέσιαλ αφιέρωμα φράουλας στο Olive Garden
Η φράουλα είναι το φρούτο της άνοιξης, τελεία και παύλα. Περήφανη και κατακόκκινη, σκάει κάθε χρόνο τέτοια εποχή μαζί με τις παπαρούνες και δεν μπορείς να της αντισταθείς. Λίγο το άρωμά της, λίγο η γεύση της, λίγο το ότι μπορείς να φτιάξεις μαζί της ό,τι πιο τέλειο και φρουτένιο, ήρθε και έδεσε ο φραουλοέρωτας...
Για 20 μέρες, από τις 10 έως τις 30 Απριλίου το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ ετοιμάζει σπέσιαλ αφιέρωμα σ’ αυτό το σέξι, λαχταριστό ανοιξιάτικο φρούτο. Στη La Brasserie και το Olive Garden διαλέγουν τις πιο ζουμερές φράουλες και φτιάχνουν γλυκά να κολάζεσαι! Τι «Daiquiri Cheese Cake» με μαύρο ρούμι, σπιτική μαρμελάδα φράουλας και δυόσμο, τι σοκολατίνα «Valrhona» με τριμμένη βάφλα και φράουλες, τι τάρτα φράουλας με κρέμα αμυγδάλου και μπισκότο βουτύρου…Και δεν έχω ακόμα πει ούτε για το σπασμένο «Mille feuille» σε ποτήρι με φύλλο μπακλαβά, φράουλες, σπιτική κρέμα και ξηρούς καρπούς ούτε για την κρύα σούπα με μαριναρισμένες φράουλες, μοσχάτο Λήμνου, Pavlova και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης! Αν δεν έχουν κάνει φράουλες τα μάτια σου ακόμα, φαντάσου όλα τα παραπάνω με αυτή τη θέα:
Και τώρα που έχω την προσοχή σου (ευχαριστώ), θα σου πω και το καλύτερο…Η τιμή κάθε γλυκού έχει €6, μαζί με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου. Αυτό. Δεν θέλω κάτι άλλο. Πάω να βρω το φραουλένιο μου απόγευμα. Αντίο για πάντα.
Πανεπιστημίου 52, 210 3326000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.