Θεματα

Tastevoice 329

Δοκιμάσαμε τα καλύτερα και σας τα προτείνουμε…

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 329
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11354-26188.jpg

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΡΕΑΣ

Μετά το… φεστιβάλ κρεατοφαγίας-χοληστερίνης των γιορτών, το ψάρι θα σε βοηθήσει να αποτοξινωθείς. Μάθε ποια είναι τώρα στον καιρό τους (από Ιανουάριο μέχρι και Φλεβάρη) και άρα φρέσκα και σε καλές τιμές: λιθρίνι, ρίκι, χριστόψαρο, τσιπούρα, γόπα, καλαμάρι, λαβράκι, σαργός, κέφαλος, μπαρμπούνι.

Μυρίζουν θάλασσα!

Φρεσκοκατεψυγμένες γαρίδες - Aqua Trade S.A. διαλεγμένες μία-μία από τα νερά του  Β. Αιγαίου, καθαρές και

προσεγμένες, ξεκουράζονται στο κουτάκι τους, έτοιμες για μαγείρεμα. Σίγουρα οι πιο  νόστιμες **(κατεψυγμένες) γαρίδες. Σπύρος Φ. Κοράκης, Κεντρική  Ιχθυαγορά Αθηνών, 210 3219.885

Τα TACO BELL και στην Ελλάδα!

Τα Taco Bell, η γνωστή αλυσίδα μεξικάνικων εστιατορίων που ταΐζει πάνω από δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, ήρθαν και στην Ελλάδα, μέσα στο νέο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο. Burritos, tacos, quesadillas, nachos και τα διάσημα crunchwraps είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις της τεράστιας ποικιλίας που θα δοκιμάσεις. Τα πιο γνωστά πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας είναι φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά, δίνουν ρέστα στη γεύση, έχουν slogan “Why pay more!” και πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές που σε κάνουν να θες να τα τρως ξανά και ξανά.

Αthens Metro Mall, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγ. Δημήτριος

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ