- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΡΕΑΣ
Μετά το… φεστιβάλ κρεατοφαγίας-χοληστερίνης των γιορτών, το ψάρι θα σε βοηθήσει να αποτοξινωθείς. Μάθε ποια είναι τώρα στον καιρό τους (από Ιανουάριο μέχρι και Φλεβάρη) και άρα φρέσκα και σε καλές τιμές: λιθρίνι, ρίκι, χριστόψαρο, τσιπούρα, γόπα, καλαμάρι, λαβράκι, σαργός, κέφαλος, μπαρμπούνι.
Μυρίζουν θάλασσα!
Φρεσκοκατεψυγμένες γαρίδες - Aqua Trade S.A. διαλεγμένες μία-μία από τα νερά του Β. Αιγαίου, καθαρές και
προσεγμένες, ξεκουράζονται στο κουτάκι τους, έτοιμες για μαγείρεμα. Σίγουρα οι πιο νόστιμες **(κατεψυγμένες) γαρίδες. Σπύρος Φ. Κοράκης, Κεντρική Ιχθυαγορά Αθηνών, 210 3219.885
Τα TACO BELL και στην Ελλάδα!
Τα Taco Bell, η γνωστή αλυσίδα μεξικάνικων εστιατορίων που ταΐζει πάνω από δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, ήρθαν και στην Ελλάδα, μέσα στο νέο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο. Burritos, tacos, quesadillas, nachos και τα διάσημα crunchwraps είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις της τεράστιας ποικιλίας που θα δοκιμάσεις. Τα πιο γνωστά πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας είναι φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά, δίνουν ρέστα στη γεύση, έχουν slogan “Why pay more!” και πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές που σε κάνουν να θες να τα τρως ξανά και ξανά.
Αthens Metro Mall, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγ. Δημήτριος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.