- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ark: Λαμπερές γιορτές με γευστική πολυτέλεια
Festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική
Το Ark υποδέχεται τη γιορτινή περίοδο με μια σειρά από εμπειρίες που αναδεικνύουν τη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία και υπογράφουν βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα δύο festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική και είναι δημιουργημένα ώστε να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία.
Για το χριστουγεννιάτικο δείπνο, οι γεύσεις εξελίσσονται με μια τάρτα αγρίων μανιταριών, ακολουθούμενη από βιολογική γαλοπούλα με Μεταξά και γέμιση με ρόδια, κάστανα και φρέσκα δαμάσκηνα. Η σαλάτα με παντζάρι και πορτοκάλι προσθέτει δροσερή ισορροπία, ενώ το κυρίως πιάτο, χοιρινό καρέ μαύρου χοίρου με μαρούλι μπρεζέ και ψητό αχλάδι με κατσικίσιο τυρί, φέρνει τη γιορτινή ένταση στο τραπέζι. Το επιδόρπιο ολοκληρώνεται με έναν παραδοσιακό κορμό σοκολάτας Gianduja και κρέμα αγριοκάστανου.
Για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, το μενού ξεκινά με σούπα κάστανο-κολοκύθα, με αφρό πικραμύγδαλου, και συνεχίζεται με ραβιόλι καραβίδας, με φέτα και τσουκνίδα. Η σαλάτα με αχλάδι, σπανάκι, ροκφόρ και ρόδια προετοιμάζει το έδαφος για το οργανικό φιλέτο γάλακτος με γέμιση μολόχας και τάρτα κυδώνι-γλυκοπατάτα. Το επιδόρπιο συνδυάζει κρέμα σαρλότ σοκολάτας με κρεμ μπρουλέ Earl Grey και μαρμελάδα κίτρου, ολοκληρώνοντας το τελευταίο δείπνο της χρονιάς με ξεχωριστή υπογραφή.
Το Ark, με τη χαρακτηριστική του αρχιτεκτονική και την άμεση σχέση του με τη θάλασσα, διαμορφώνει το ιδανικό σκηνικό για όσους αναζητούν έναν elegant χώρο για τις εορταστικές μέρες.