Αθηναϊκό street food, ένας καλός λόγος για ατέλειωτες βόλτες στην πόλη

Oh My Pinsa: Η τέχνη της ελαφριάς, αρωματικής pinsa στο απόγειό της

Aυθεντική ρωμαϊκή pinsa σε συνταγές που συνδυάζουν τεχνική, ποιότητα και σύγχρονη αστική γαστρονομική κουλτούρα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον γευστικό χάρτη της Αθήνας υπάρχει πλέον ένας σταθερός λόγος να αναφωνείς «Oh my!», κάθε φορά που ανοίγεις το κουτί. Το Oh_MyPinsa! έχει κατακτήσει το κοινό της πόλης, προσφέροντας την αυθεντική ρωμαϊκή pinsa σε συνταγές που συνδυάζουν τεχνική, ποιότητα και σύγχρονη αστική γαστρονομική κουλτούρα. Η ελαφριά ζύμη της οφείλεται στη μεγαλύτερη περιεκτικότητα νερού και στο ότι ωριμάζει τουλάχιστον για 48 ώρες, ενώ η μικρότερη ποσότητα σε γλουτένη και μαγιά της χαρίζει αυτή τη χαρακτηριστική υφή, που την κάνει τραγανή και συγχρόνως αφράτη.

Η σταθερή πορεία της Oh_MyPinsa! συνοδεύεται πλέον από ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης: το νέο εργαστήριο στην Καλλιθέα, όπου παράγεται καθημερινά η φρέσκια, signature ζύμη της. Από εκεί κάθε πρωί καταλήγει στο Παγκράτι, εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα σε κάθε παραγγελία. Σύντομα ο χώρος της Καλλιθέας θα λειτουργεί και ως ξεχωριστό take away & delivery spot, δίνοντας ακόμη μία διεύθυνση στους λάτρεις της pinsa για να απολαύσουν την αγαπημένη τους γεύση.

Ο κατάλογος αντικατοπτρίζει την αγάπη για αυθεντικές πρώτες ύλες αλλά και δημιουργικούς συνδυασμούς: κλασική margarita, prosciutto & rucola, επιλογές με premium τυριά, εκλεκτά αλλαντικά και λαχανικά εποχής. Κάθε pinsa είναι μια πρόταση που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ποιοτικό, ανάλαφρο και εύπεπτο comfort food.

Με άψογο delivery, τεχνική συνέπεια και πάθος για λεπτομέρεια, το Oh_MyPinsa! συνεχίζει να κερδίζει όσους την δοκιμάζουν, αποδεικνύοντας ότι η καλή γεύση μένει σταθερή, εξελίσσεται και χτίζει πιστό κοινό.

Extra tip: Στο μενού υπάρχουν και vegan επιλογές, όπως η vegan pinsa με πουρέ κολοκύθα, μπρόκολο, παντζάρι, καραμελωμένο κρεμμύδι, πίκλα λάχανο και φρέσκο κόλιανδρο!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ