23 εστιατόρια που μεταμορφώνουν την καθημερινότητα σε μια μικρή γιορτή

Twenty Five: Μια fine - grilling γαστρονομική εμπειρία στο Μικρολίμανο

Με τον Alec Peters να έχει την ιδέα και τον Γιώργο Τσούλη να γίνεται ο τέλειος συμπαίκτης, το εστιατόριο βασίζεται στην τεχνική, την αίσθηση της «φωτιάς» και τη νοστιμιά

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην Ακτή Κουμουνδούρου 58, στο πιο όμορφο σημείο του Μικρολίμανου, το Twenty Five έχει γίνει ένας από τους πιο σταθερούς γευστικούς προορισμούς. Με τον Alec Peters να έχει την ιδέα και τον Γιώργο Τσούλη να γίνεται ο τέλειος συμπαίκτης, το εστιατόριο επενδύει σε μια κουζίνα που βασίζεται στην τεχνική, την αίσθηση της «φωτιάς» και την ουσία του καλού προϊόντος.

Η καρδιά του Twenty Five είναι το open fire. Εκεί ψήνονται μερικές από τις πιο εντυπωσιακές premium κοπές, όπως το Tomahawk Jack’s Creek, το Tri-Tip Black Angus και το Rib-Eye Bone-In, αποκτώντας βαθιά, καπνιστή γεύση και χαρακτήρα. Παράλληλα, η στήριξη σε βιολογικά ελληνικά κρέατα δείχνει τη δέσμευση του εστιατορίου στην εγχώρια παραγωγή, ενώ η φιλοσοφία value for money το κρατά προσγειωμένο, με ποιότητα χωρίς υπερβολές στα κόστη.

Το μενού ολοκληρώνεται από πιάτα που γρήγορα έγιναν αγαπημένα: το δικό τους χοιρινό σουβλάκι με ψαρονέφρι και καπνιστό μπέικον, το φίνο μοσχαρίσιο ταρτάρ με κροκάν αυγού και χειροποίητο κράκερ, αλλά και το ιδιαίτερο carpaccio με λάδι nduja και βινιαγκρέτ Σαν Μιχάλη Σύρου. Για όσους αγαπούν τις πιο comfort γεύσεις, το γιουβέτσι με σιγομαγειρεμένα μοσχαρίσια μάγουλα, κριθαράκι και μυζήθρα είναι ένα από τα πιάτα που δύσκολα ξεχνάς. Μια ενημερωμένη wine list συνοδεύει ιδανικά τις επιλογές κρέατος, ενώ τα καθημερινά χειροποίητα γλυκά κλείνουν όμορφα την εμπειρία. Ένα εστιατόριο που δεν στηρίζεται στις εντυπώσεις – στηρίζεται στη γεύση. Το Twenty Five λειτουργεί Τρίτη έως Κυριακή 13.00-01.00.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ