23 εστιατόρια που μεταμορφώνουν την καθημερινότητα σε μια μικρή γιορτή

Sapou: Η διεθνής κουζίνα του σεφ Γιάννη Σαπουντζή

Η κουζίνα είναι διεθνής με ασιατικές πινελιές, βασισμένη σε άριστες πρώτες ύλες και φρέσκα ελληνικά ψάρια

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Sapou το φως γεμίζει τον χώρο, τα ξύλινα τραπέζια και τα χρωματιστά σερβίτσια δημιουργούν ατμόσφαιρα σπιτική. Ο σεφ Γιάννης Σαπουντζής άνοιξε το πρώτο Sapou στην Αντίπαρο το 2015, και το 2017 το Sapou ήρθε στην Αθήνα, όπου ο ίδιος μαγειρεύει και η σύζυγός του, Φιλιώ, υποδέχεται τους επισκέπτες. Η κουζίνα είναι διεθνής με ασιατικές πινελιές, βασισμένη σε άριστες πρώτες ύλες και φρέσκα ελληνικά ψάρια. Ξεχωρίζουν το sashimi καραβίδας και το χριστόψαρο tartare σε φύλλο shiso, ενώ για τους κρεατοφάγους υπάρχουν επιλογές πιάτων όπως το beef tataki, το rib eye Black Angus και short ribs, μαζί με εξαιρετικά cocktails και κρασιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ