- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
23 εστιατόρια που μεταμορφώνουν την καθημερινότητα σε μια μικρή γιορτή
Nonnas Athens: Γνώριμες γεύσεις με δημιουργική ματιά
Καρδιά του εστιατορίου ο Ηλίας Κιαζόλι, ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 4
A.V. Team
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Nonnas άνοιξε πριν από λίγες ημέρες και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Καρδιά του εστιατορίου ο Ηλίας Κιαζόλι, ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 4, με το μενού να στηρίζεται στη φιλοσοφία «Old New Recipes», δηλαδή πιάτα που όλοι αναγνωρίζουμε, παρουσιασμένα μέσα από μια δημιουργική προσέγγιση. Ο κατάλογος θα σας προτείνει νοστιμιές σαν τη γίδα βραστή με σκιουφιχτά και παλαιωμένη γραβιέρα, αλλά και το παστίτσιο Nonnas, με paccheri, μοσχαρίσια μάγουλα, μπεσαμέλ, γραβιέρα, confit ντοματίνια και σχινόπρασο. Θα συνοδεύσετε με εξαιρετικές επιλογές από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα, ενώ και το brunch menu ακολουθεί την ίδια μοντέρνα λογική.