- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
25 εστιατόρια με ακαταμάχητη ελληνική κουζίνα
Μοντάνα: Το νέο εστιατόριο στην Πλατεία Υμηττού
Μια νέα εκδοχή της ταβέρνας που αξίζει να δοκιμάσεις
A.V. Team
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νέο εστιατόριο στον πεζόδρομο της πλατείας Υμηττού, με έμφαση στο κρέας και στο ελληνικό κρασί. Η ομάδα του Ροζ Πάνθηρα στο Παγκράτι και της Χονολουλού στη Νέα Σμύρνη ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο να προσφέρουν στον Υμηττό μια νέα εκδοχή της ταβέρνας. Πιάτα όπως κατσικομακαρονάδα, κόκορας με ραβιόλι, αλλά και μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά κλείνουν το μάτι στην ορεινή ελληνική κουζίνα. Στο κομμάτι του κρέατος ακολουθούνται οι παλιές τεχνικές της φωτιάς και του καπνού – πρόβατο στη βέργα, χοιρινή σταβλίσια, μοσχαρίσια μπριζόλα, καθώς και Rib eye Black Agnus απογειώνουν τη γεύση. Θα συνοδεύσετε με κάποια ετικέτα από τον ελληνικό αμπελώνα από την ενημερωμένη wine list.