25 εστιατόρια με ακαταμάχητη ελληνική κουζίνα

Άνοιξη παρά τέταρτο: Ψάρια, θαλασσινά και όστρακα σε γύρες-έκπληξη

Θα σου θυμίσει τα τσιπουράδικα του Βόλου, κάπως έτσι είναι. Και θα το κάνεις στέκι.

Athens Voice
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνοιξη παρά τέταρτο
Άνοιξη παρά τέταρτο

Φαντάσου το: Κάθεσαι με την παρέα σου στον φιλόξενο χώρο του τσιπουράδικου και παραγγέλνεις κάποιο απόσταγμα, μπίρα, κρασί, ένα αναψυκτικό ή απλώς νερό. Και καταφθάνει η πρώτη γύρα με τρία πιάτα. Και μετά η δεύτερη, η τρίτη, μέχρι να μην αντέχεις άλλα μεζεδάκια. Ψάρια, θαλασσινά και όστρακα, με το μενού να αλλάζει κάθε εβδομάδα, ανάλογα με το τι θα βρεθεί στην αγορά. Η γύρα σου μπορεί να έχει τυροκαυτερή ή ταραμά, μύδια, σκουμπρί καπνιστό, κριθαρότο γαρίδας, φιλέτο τσιπούρας, μαρίδα, γαύρο, σαρδέλα, όλα τα καλά της θάλασσας, ολόφρεσκα και καλοφτιαγμένα. Θα σου θυμίσει τα τσιπουράδικα του Βόλου, κάπως έτσι είναι. Και θα το κάνεις στέκι.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου