Η Κρήτη στο Παγκράτι
Ο ιστορικός Κατσούρμπος φέτος κλείνει τα 20 χρόνια του, όντας το εστιατόριο που πρωτοστάτησε στην αναγέννηση της κρητικής κουζίνας στην αθηναϊκή εστίαση. Σήμερα, συνεχίζει με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία: άψογη φιλοξενία, άριστη ποιότητα, μεράκι στην κουζίνα. Το μενού ανανεώνεται συχνά, οι πρώτες ύλες έρχονται από την Κρήτη, το ελαιόλαδο είναι βιολογικής καλλιέργειας, τα ζυμαρικά και το ψωμί χειροποίητα. Τσιγαριαστό αρνάκι, γαμοπίλαφο, αρνάκι με σταμναγκάθι είναι από τα πιάτα που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας, όπως και τα κρασιά και τα αποστάγματα, που κι αυτά έρχονται από το νησί. Εσείς απλώς καθίστε σε κάποιο τραπέζι μπροστά στην πλατεία και απολαύστε τα!