

Εδώ έρχεσαι για τα καλύτερα της ελληνικής κουζίνας, φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες, με μεράκι και αγάπη
Μας έχει συστηθεί ήδη από το μακρινό 2014 ως μεζεδοκαφωδείον, αλλά μάλλον είναι πολλά περισσότερα: είναι ζεστό, φιλόξενο και τσαχπίνικο. Τα χρώματά του στο εσωτερικό θα σας ανοίξουν την καρδιά, ο όμορφος, χαλαρός χώρος έξω στον πεζόδρομο είναι αυτό που χρειάζεστε για τις καλές ημέρες που έρχονται. Θα σας καλωσορίσουν με χαμόγελο αληθινό, όχι επιτηδευμένο, σαν να ήσασταν φίλοι από παλιά και, το βασικότερο, θα σας προσφέρουν τα καλύτερα της ελληνικής κουζίνας, φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες, με μεράκι και αγάπη.
Οι μερακλήδες γνωρίζουν καλά το Γιαβρί από τη φοβερή γουρουνοπούλα που προσφέρει κάθε Παρασκευή και Σάββατο, συγκεντρώνοντας κόσμο απ’ όλη την Αθήνα, αλλά στο μενού θα βρείτε όλα τα καλά: ένα από τα καλύτερα χουνκιάρ μπεγεντί της πόλης, φοβερούς μεζέδες όπως λουκάνικο Σμύρνης και παστουρμαδόπιτα, μαμαδίστικα μαγειρευτά, εξαιρετικούς λαχανοντολμάδες, σουτζουκάκια που θα σας μείνουν αξέχαστα, τέλειο μοσχαράκι λεμονάτο, γιουβέτσι, παστίτσιο, σούπες, αλλά και της ώρας, όπως κεφτεδάκια, κεμπάπ, λουκάνικα, πανσέτες, μπριζολάκια!
Κρατήστε ακόμη ότι πολλά από τα καλούδια του μενού έρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως το ημίγλυκο κρασί από τον Τύρναβο, τα λουκάνικα και οι καβουρμάδες από την Ξάνθη, τα μυζηθροπιτάκια και τα μαραθοπιτάκια από την Κρήτη. Ανοιχτό καθημερινά από νωρίς το πρωί για καλοφτιαγμένο καφέ και νόστιμα πρωινά, έως τις 02.00 για να το διασκεδάσετε με την ησυχία σας.