10 μικρά, νόστιμα μυστικά στο Παγκράτι και στα πέριξ

Το Μαύρο Πρόβατο του Press Café: Αγαπημένη ελληνική δημιουργική κουζίνα

Νέα πιάτα, μαγειρεμένα άψογα στον ίδιο αγαπημένο χώρο

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέα πιάτα, υπέροχες γεύσεις με φαντασία και μαγεία, μαγειρεμένα άψογα στον ίδιο αγαπημένο χώρο. Το «Μαύρο Πρόβατο του Press Café», το εστιατόριο που άλλαξε τον χάρτη της γεύσης στο Παγκράτι και σήμανε μια νέα εποχή γι’ αυτό το κέντρο συνάντησης της πόλης, ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με πολλές νέες εκπλήξεις. Η ιδέα και η φιλοσοφία πάντα ίδιες – σεβασμός στην πρώτη ύλη, έμπνευση από τη σοφία και τη γνώση της ελληνικής κουζίνας, ένα βήμα εκσυγχρονισμού με άποψη και ασφαλώς, πάντα value for money. Στις νέες προτάσεις για τα περίφημα πιάτα ημέρας επικρατούν σιγομαγειρεμένες συνταγές και λιχουδιές που έχεις χαρεί οικογενειακώς, έχεις επιθυμήσει και εδώ πια θα τα βρεις ανανεωμένα.

Πολλά και νόστιμα θα απολαύσετε σε αυτό το απόλυτα φιλόξενο εστιατόριο, όπως ρολό κοτόπουλο γεμιστό με άγρια μανιτάρια και σάλτσα αρωματισμένη με ρούμι, ψαρονέφρι γεμιστό με μυζήθρα Κρήτης, αρωματικά χόρτα και πιπεριές, αλλά και παπαρδέλες με μοσχάρι, σιγομαγειρεμένο σε σάλτσα λαχανικών, με πάπρικα και φέτα! Κι ακόμη, αραντσίνι γεμιστό με πρόβειο κιμά, τηγανητό ρύζι και σάλτσα ψητής ντομάτας, χορτοκεφτέδες με σος φέτας και λάδι από τσίλι, κανταΐφι πατάτας, γεμισμένο με ελληνικά τυριά, σε μανιτάρια porto bello και πέστο καρυδιού, αλλά και χοιρινό κότσι σιγομαγειρεμένο σε μπίρα, θυμάρι και μέλι, κριθαράκι με ποικιλία μανιταριών και κρέμα γραβιέρας.

Αγαπημένες γεύσεις σ’ έναν χώρο που καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια να κρατάει τη φιλοσοφία του ζωντανή: κάθε επίσκεψη εδώ να είναι σαν επίσκεψη στο σπίτι του καλύτερού μας φίλου! Δευτέρα έως Σάββατο 13.00 με 24.00, Κυριακή 13.00 με 19.00.