8 προτάσεις στην πόλη για αυτό τον μήνα

Geppetto The Bar: Το στέκι σου στην πλατεία Βαρνάβα

Aκαταμάχητο brunch, που θα συνοδεύσεις με εκπληκτικό καφέ, και αργότερα για διάφορες λιχουδιές της ιταλικής και μεσογειακής κουζίνας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Geppetto The Bar
Geppetto The Bar
Geppetto The Bar
Geppetto The Bar

Geppetto The Bar: Brunch, φαγητό και τέλεια cocktails στην πλατεία Βαρνάβα

Αν τύχει και περάσεις από εδώ, χωρίς να ξέρεις, νομίζεις ότι γίνεται κάποιο street party. Παρέες που γελούν δυνατά, ζευγάρια που χορεύουν και τσουγκρίζουν πολύχρωμα cocktails. Το Geppetto The Bar είναι το fun all day bar όπου όλοι δίνουν ραντεβού στην πλατεία Βαρνάβα, πρωί ή βράδυ. Θα έρθεις από νωρίς για το ακαταμάχητο brunch, που θα συνοδεύσεις με εκπληκτικό καφέ, και αργότερα για διάφορες λιχουδιές της ιταλικής και μεσογειακής κουζίνας. Δοκίμασε τη λαχταριστή, χειροποίητη πίτσα, τις πλούσιες μακαρονάδες, οπωσδήποτε τα ριζότι (ειδικά αυτό με την τρούφα παραμένει αξεπέραστο). Το βράδυ, όμως, είναι που η καρδιά του Geppetto χτυπά λίγο πιο δυνατά. Τέλεια cocktails (το Jim Morrison είναι σταθερά best seller και όχι χωρίς λόγο…), ωραία κρασιά που μάλιστα μπορείς να συνοδεύσεις με τις εξαιρετικές ποικιλίες εκλεκτών τυριών και αλλαντικών, funky και house μουσικές (να ξέρεις ότι κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή υπάρχει dj), ανεβασμένη διάθεση, και μαγική ατμόσφαιρα. Έτσι συμβαίνει με τα αγαπημένα στέκια: όλα συμβαίνουν εδώ.

Extra tip: Πρόσφατα το Geppetto The Bar ανακαίνισε τον εξωτερικό του χώρο με καινούργια τραπεζοκαθίσματα, αλλά και με μία ειδική κατασκευή που μας επιτρέπει να καθόμαστε έξω ακόμα και τον χειμώνα!