Resto

Spin the Bottle: Την Τρίτη 27/2 στου Vezene παρέα με τον οινοποιό Απόστολο Θυμιόπουλο

Το εξαιρετικό εστιατόριο συνεχίζει τις οινικές βραδιές που αγαπά το αθηναϊκό κοινό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εστιατόριο Vezene

Ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας κι ένα πολύ καλό οινοποιείο συναντιούνται την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, για μια μοναδική βραδιά –γαστρονομική εμπειρία

Είναι εδώ και αρκετά χρόνια που το εστιατόριο Vezene πρωτοπορεί στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή χάρη στην εξαιρετική κουζίνα που παρουσιάζει και προσφέρει ο σεφ-πατρόν Άρης Βεζενές. Γνωρίζοντας  την προτίμηση των θαμώνων του σε κάθε τι νόστιμο και ουσιαστικό, συνεχίζει την σειρά των οινικών dinners που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και υποδέχεται την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες παραγωγούς, τον οινοποιό Απόστολο Θυμιόπουλο. 

Kτήμα Θυμιόπουλου

Στο τρίτο αυτό dinner που υλοποιείται στο πλαίσιο της σειράς εμπειριών κάτω από τον τίτλο Spin the Bottle, ο Απόστολος Θυμιόπουλος, σε μια από τις πολύ σπάνιες παρουσιάσεις του, φέρνει μαζί του εμβληματικές ετικέτες για να μοιραστεί με τους καλεσμένους της βραδιάς. Ο οινοποιός είναι θερμός υποστηρικτής της αειφόρου αμπελοκαλλιέργειας φροντίζοντας να παρεμβαίνει ελάχιστα στο αμπέλι και στην διαδικασία της οινοποίησης. Φυσικά, είναι αφοσιωμένος στην σημαντικότερη βορειοελλαδίτικη ποικιλία, το ξινόμαυρο, την πιο ευγενή, γηγενή ποικιλία του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, της οποίας τις δυνατότητες επιχειρεί να ανακαλύψει και να αναδείξει στο οικογενειακό του κτήμα και οινοποιείο που βρίσκεται στην άκρη του χωριού του Τριλόφου Ημαθίας, στους πρόποδες του όρους Βερμίου, σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Η ομάδα του Άρη Βεζενέ έχει συνθέσει ένα μοναδικό μενού τεσσάρων σταδίων που θα αγκαλιάσει και θα αναδείξει γευστικά το κάθε κρασί. Τα πιάτα, εμπνευσμένα από την έντονη προσωπικότητα του ξινόμαυρου, θα ακολουθήσουν την προσέγγιση του εστιατορίου Vezené με την κλασική εμμονή στη λεπτομέρεια και σκοπό την απόλυτη απόλαυση.

Θα είναι και πάλι μια εμπειρία για μία μόνο βραδιά.

Κόστος Spin the Bottle Dinner: 95 ευρώ/ άτομο

Για κρατήσεις: reservations@vezene.gr και στο 210 7232002

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ