12 street food στέκια για νόστιμες βόλτες

Taliban Street Food: Αυθεντικό street food με 40 χρόνια ιστορίας

Το πιο γευστικό τετράτροχο στέκι στη Λυκόβρυση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Taliban Street Food
Taliban Street Food
Taliban Street Food
Taliban Street Food

Taliban Street Food: η νόστιμη καντίνα στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος 40 χρόνια λειτουργίας

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για μία ολοκληρωμένη εμπειρία street food, η καντίνα είναι ο τελικός προορισμός. Εάν πάμε προς τα βόρεια και συγκεκριμένα στη Λυκόβρυση, τότε η καντίνα έχει όνομα και ιστορία. Ο λόγος για το βραβευμένο (Best Greek Food Awards 2018-2023) Taliban Street Food – το γευστικό τετράτροχο στέκι για νοστιμιές του δρόμου που κλείνει φέτος 40 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Από πατέρα σε γιο εκεί τα πράγματα παραμένουν αυθεντικά έως σήμερα, χωρίς να λείπουν και οι πινελιές της ανανέωσης κάθε τόσο. Επτά πατροπαράδοτα εδέσματα σε περιμένουν για να τα απολαύσεις σε ζεστό σάντουιτς με κλασικό συνδυασμό γεύσης. Λουκάνικο, καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο, κεμπάπ, πανσέτα, κοτομπουκιές και must try καλαμάκι προβατίνας μέσα σε ψωμάκι, με μουστάρδα, κέτσαπ, κρεμμύδι, ντομάτα και τηγανητές πατάτες. Αν θελήσεις έξτρα σος δεν θα στην αρνηθούν γιατί, είπαμε, έχουν καταφέρει να ακολουθούν τις τάσεις της εποχής μας. Ό,τι και αν απολαύσεις από τα προσφερόμενα εδέσματα, να ξέρεις ότι είναι της ώρας και άριστα ποιοτικά.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, εκεί είναι ο γευστικός προορισμός σου για γρήγορο και πεντανόστιμο street. Κάνουν επίσης και delivery μέσω τηλεφώνου ή μέσω των γνωστών εφαρμογών.

Extra tip: Σύντομα εντός του 2024 η καντίνα θα αποκτήσει ολοκαίνουργιες κρεπιέρες για να προσφέρει μερικές από τις καλύτερες κρέπες της πόλης! Follow στα social για να μάθεις από πρώτο χέρι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου