Resto

Ark: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο εμβληματικό εστιατόριο της Γλυφάδας

Μενού με την υπογραφή του Γιάννη Μπαξεβάνη και live μουσική

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 897
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ark

Γιορτινές μέρες στο Ark, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας

Τέσσερις υπέροχες βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες ετοιμάζει το εμβληματικό και πολυβραβευμένο εστιατόριο Ark στη Γλυφάδα, παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων, καθώς και την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ένας από τους σημαντικότερους έλληνες chef, ο οποίος γυρνάει όλη την Ελλάδα για να βρει τις καλύτερες πρώτες ύλες από μικρούς, τοπικούς παραγωγούς, μαζί με τους chefs Αντώνη Ζερίδη και Διονύση Ζαχαρόπουλο, έχουν εμπνευστεί δύο μενού, πάντα στο πλαίσιο της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Ark

Τα Χριστούγεννα, το μενού περιλαμβάνει σαλάτα, πρώτο και δεύτερο πιάτο, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Για να έχετε μια εικόνα, το κυρίως θα είναι καρέ μαύρου χοίρου, με τραγανό καραμελωμένο κουνουπίδι και ψιλοκομμένα άγρια μανιτάρια, ενώ το επιδόρπιο ένας λαχταριστός κορμός σοκολάτας με δενδρολίβανο και σαμπαγιόν με Baileys.

Την Πρωτοχρονιά, το μενού περιλαμβάνει πρώτο, δεύτερο, τρίτο πιάτο, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο, με το κυρίως να είναι μοσχαράκια Black Angus short ribs μαγειρεμένο με σάλτσα μυρτιάς, μολόχες και πουρέ κυδώνι, και το επιδόρπιο μία εξαιρετική κολοκύθα γλυκό κονφί, κρέμα κολοκύθα, παγωτό κολοκύθα και ταχίνι αράπικου φιστικιού.

Ark

Παράλληλα, το ανεπιτήδευτα κομψό και φιλόξενο Ark, το οποίο τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στα 10 καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, μας έχει μία ακόμη έκπληξη: παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, δύο απόλυτα ατμοσφαιρικές βραδιές, με live elegance μουσική, την Αθηνά Ρούτση να τραγουδά συνοδεία πιάνου και σαξοφώνου.

Να κάνετε εγκαίρως την κράτησή σας, θα είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Ark

Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, 210 8948882, www.ark-glyfada.gr, Fb: ark. glyfada, Instagram: @ark.glyfada

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ