Resto

Sonder: Το νέο all day στέκι του Πειραιά σου έχει μια πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας

Brunch, νόστιμο μενού και ωραία cocktails

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Sonder

Το Sonder είναι η νέα all day άφιξη στον Πειραιά

Νέα άφιξη στον Πειραιά, αποτέλεσµα της δηµιουργικής δουλειάς τεσσάρων νέων ανθρώπων, οι οποίοι έφτιαξαν έναν χώρο όπως θα ήθελαν να είναι και το δικό τους στέκι: παρεΐστικο, φιλόξενο, µε ευγενικούς ανθρώπους, που θα σε κάνει να αισθανθείς σαν να πηγαίνεις χρόνια κι ας πήγες για πρώτη φορά. Κι όπως φαίνεται το κατάφεραν και µε το παραπάνω. 

Sonder

Το Sonder είναι ένας all day χώρος, σε µια από τις πιο ζωντανές γειτονιές του Πειραιά, µε όµορφες εκπλήξεις όλες τις ώρες της ηµέρας και τα πάντα προσεγµένα στη λεπτοµέρειά τους. Η µέρα εδώ ξεκινάει µε καλοφτιαγµένο specialty καφέ, ενώ για το brunch, το οποίο σερβίρεται έως τις 16.00, έχει ήδη αρχίσει να γίνεται ντόρος. Αρκετές οι προτάσεις του µενού, εµείς προτείνουµε το φοβερό Avocado Toast, µε χειροποίητη κρέµα αβοκάντο, δύο αυγά ποσέ, σολοµό και δύο φέτες προζυµένιο ψωµί που συνοδεύεται από χειροποίητη sour cream, αλλά και το λαχταριστό French Toast που είναι δύο φέτες από αφράτο τσουρέκι βουτηγµένες σε χειροποίητη patisserie µε φρούτα του δάσους! 

Sonder
Sonder

Σηµειώστε ότι η κουζίνα από τις 14.00, εκτός του brunch, θα σας προσφέρει και άλλες νοστιµιές, κάνοντας το Sonder µια εξαιρετική επιλογή για ένα lunch break ή και για dinner. Κι εδώ αρκετές οι επιλογές, όπως το δυναµωτικό burger µε χειροποίητο µοσχαρίσιο µπιφτέκι 250γρ., τσένταρ, ντοµάτα, iceberg, crispy bacon, χειροποίητη pickle sauce και καραµελωµένα κρεµµύσια, που συνοδεύεται από πουρέ γλυκοπατάτας και τηγανητές πατάτες, αλλά και το ζουµερό Casarecce κοτόπουλο, µε ζυµαρικά Casarecce, µπουκιές κοτόπουλο, κρέµα γάλακτος, µπρόκολο, λιαστή ντοµάτα, παρµεζάνα και σχοινόπρασο. 

Sonder

Την ίδια σπουδαία δουλειά µε την κουζίνα κάνει και η µπάρα του Sonder, η οποία θα σας προτείνει εµπνευσµένα signature κοκτέιλ, σαν το 170 Degrees (µε βότκα, αλατισµένη καραµέλα, passion fruit και λάιµ). Να πάτε µετά τη δουλειά ή το βράδυ να τα δοκιµάσετε, αξίζουν και µε το παραπάνω! Τρίτη, Τετάρτη, Πέµπτη, Κυριακή: 09.00-12.30, Παρασκευή & Σάββατο 09.00-01.30.  

Sonder

Μπουμπουλίνας 30, Πειραιάς, 2104296945 fb: sonderpiraeus, insta: sonder_piraeus

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.